Testimonial

Raymond: “Door training kan ik efficiënter werken.”

Image

“Door training gestructureerd programmeren kan ik efficiënter werken.”

“Ik ben na mijn opleiding hbo elektrotechniek meteen in dienst gekomen bij Gain. Omdat ik tijdens mijn studie niet veel met software had gedaan, heb ik bij de Gain Academy de training ‘gestructureerd programmeren’ gevolgd. Deze werd verzorgd door een senior collega. We hebben drie dagen lang met een groepje van tien collega’s theorie- en praktijkles gevolgd. De eerste twee dagen maakten we opdrachten op papier en de laatste dag hebben we een structuur voor een lift geschreven. Gestructureerd programmeren geeft inzicht in wat je geprogrammeerd hebt en maakt het makkelijker om de software te debuggen. Door een heldere structuur te gebruiken, kunnen andere software engineers die aan het project werken eenvoudiger hun stuk software samenvoegen. Dankzij deze training kan ik beter een structuur opzetten en efficiënter programmeren. Dat is handig, want je hebt bij opdrachtgevers niet altijd de tijd om je daarin te verdiepen. Naast gestructureerd programmeren heb ik bij de Gain Academy ook een training ‘ontwerpen en tunen van control loops’ gevolgd. Tijdens de lunch en pauzes was er gelegenheid om bij te praten met collega’s. Prettig, want je ziet elkaar niet zo vaak als je aan verschillende projecten voor of bij opdrachtgevers werkt. Binnenkort ga ik ook een training voor system requirements volgen.”

Raymond, control engineer

Heeft deze testimonial je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image