Markt

Maritiem, scheepvaart & offshore

Image

De kosten in de maritieme sector en de scheepvaart staan al jaren onder druk. Als speler in deze sector heb je duurzame, innovatieve concepten nodig die in korte tijd beschikbaar zijn. Wij denken met je mee over geavanceerde, intelligente oplossingen. Bijvoorbeeld systemen voor het automatisch aanleggen van grote schepen.

Aan boord van marineschepen kunnen wij complexe en minder complexe systemen integreren. Dit leidt tot meer veiligheid, kostenefficiëntie, energiezuinigheid en vaarcomfort.

Voor de offshore sector bouwen wij (kosten)efficiënte en hoog-beschikbare besturings- en informatiesystemen. Denk aan de besturing van een lift waarmee een compleet olieplatform kan worden opgetild. Of pijpenleggers met volautomatische aanvoer van pijpsegmenten naar de lasrobot. Om het invliegen van onderhoudsmonteurs tot een minimum te beperken, voeren wij onze systemen robuust uit. En natuurlijk ook veilig, om ongelukken en calamiteiten op een boorplatform te voorkomen.

Wij realiseren ons dat het boren naar olie onder een maatschappelijk vergrootglas ligt. Daarom houden wij vanaf de ontwerpfase rekening met duurzaamheid; alle energie voor een boorplatform moet immers ter plekke worden opgewekt.

Tags:

RELATIES

Samen sta je sterker

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Benieuwd waar je kunt winnen?

Zoek je een automatiseringspartner voor de scheepvaart, offshore en maritieme sector? Gain heeft een stevig track record in deze markten. Neem voor meer informatie contact op met Dick van Beest.

Logo Gain Automation Technology
Image