Over Gain

Missie, visie & kernwaarden

Image

In één oogopslag

Bij Gain weten wij dat er nog zoveel te winnen valt. Voor onze klanten, onze medewerkers en het verbeteren van de levenskwaliteit in Nederland en daarbuiten. Met innovatieve en intelligente automatiseringstechnologie maken wij het verschil.

Purpose
Met innovatieve techniek willen wij samen met onze klanten een zo groot mogelijke bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Wij zetten er ons dagelijks voor in de kwaliteit van leven in Nederland en daarbuiten te verbeteren.

Missie
Als Gain ontwikkelen wij innovatieve en intelligente technologische automatiseringsoplossingen die onze klanten de volgende stap in hun ambitie laten zetten. Dit bereiken wij met onze specifieke branche- en vakkennis. Wij begrijpen de mensen voor wie wij werken en de processen waaraan wij werken.

Visie
Gain wil uitgroeien tot de Nederlandse top-3 van industriële automatiseringsbedrijven, zodat wij nog meer positieve impact kunnen creëren voor onze klanten, onze mensen en de samenleving.

 

Kernwaarden

Menselijke maat
Medewerkers zijn ons belangrijkste bedrijfskapitaal. Zij zijn onze ambassadeurs bij klanten en daarbuiten. Samen werken wij iedere dag aan het creëren van een sfeer waarin iedereen zich erkend voelt en kan groeien - nu en in de toekomst. We zijn open en eerlijk naar elkaar en houden van korte lijnen. Persoonlijke aandacht staat voorop binnen Gain.

Klantgericht
Bij Gain staat de klant centraal. Wij ondersteunen onze klanten met de voor hun optimale oplossing. Expertise, open en persoonlijke communicatie en het nakomen van afspraken maken van Gain een deskundige en betrouwbare partner. Dit zijn cruciale voorwaarden voor de langlopende relaties die wij onderhouden met onze klanten.

Innovatie
Onze passie voor industriële automatiseringstechniek vormt het kloppend hart van Gain. Wij delen de drive om te innoveren en maken met onze oplossingen dagelijks het verschil. Samen met onze partners leveren wij onze bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van leven binnen en buiten Nederland.

Tags:

Benieuwd waar je kunt winnen?

Voel jij je aangesproken door onze missie, visie en kernwaarden? Laten we dan bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Logo Gain Automation Technology
Image