Over Gain

Ons team

Image

Ambitieus, ervaren, de blik gericht op de toekomst. Zo zijn de professionals die werken bij Gain. Door gebruik te maken van elkaars expertise realiseren wij samen aan duurzame, slimme automatiseringsoplossingen voor onze klanten. Telkens weer. In tal van sectoren. En met veel plezier!

Image
Hans: "Mijn belangrijkste verantwoordelijkheid is te zorgen dat mijn collega's plezier hebben in hun werk en een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten."
Hans: "Mijn belangrijkste verantwoordelijkheid is te zorgen dat mijn collega's plezier hebben in hun werk en een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten."

Gain Automation Technology

Gain Automation Technology b.v. of kortweg Gain AT is opgericht in 2009 als holding van de verschillende regiovestigingen en gespecialiseerde units van Gain. Hans Mosselman is CEO en Founder van Gain en samen met zijn team van unitmanagers verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling en marktpositionering van het bedrijf. Marco Conrads is een autoriteit op het gebied van besturingstechniek en technische informatiesystemen en bepaalt samen met de senior specialisten van Gain de technische koers van het bedrijf. De naam van de holding is tevens de handelsnaam waarmee alle units van Gain naar buiten treden: Gain Automation Technology. Het woord ‘gain’ heeft zowel de betekenis van ‘versterkingsfactor’ in een regelkring als die van verbeteren, renderen. En dat is wat we met ons team graag doen voor u als opdrachtgever: versterken, verbeteren, rendement creëren.

Marco: "Mijn hele leven heb ik al een passie voor techniek en innovaties. Vanuit deze passie help ik graag bedrijven bij het ontwikkelen van nieuwe industriële software en het op een hoger niveau brengen van bestaande industriële software."

Marco: "Mijn hele leven heb ik al een passie voor techniek en innovaties. Vanuit deze passie help ik graag bedrijven bij het ontwikkelen van nieuwe industriële software en het op een hoger niveau brengen van bestaande industriële software."

Image
Image

Gain West

Vanuit Gorinchem werkt Dick samen met een team van specialisten aan projecten
in de machinebouw, voedingsmiddelen, (fijn)chemie, farmacie, water en infra. Met onze wortels in de machinebouw is er (bijna) geen machine die wij nog niet eerder hebben geprogrammeerd. Ook hebben we voor Heineken aanpassingen gemaakt in de besturingen van de bottelarij voor het verhogen van de doorzet en hebben we met Brabant Water gewerkt aan een nieuwe besturingsstandaard.

Dick: "Fijn samenwerken en technische kennis en innovaties inzetten voor uitdagingen bij productiebedrijven zijn voor mij de ingrediënten van een leuke werkdag."

Image

Gain Noordoost

Sinds 2020 bedient Theo klanten in de voedingsmiddelen, (fijn)chemie, farmacie, machinebouw, water en infra gehuisvest in de noordelijke(re) provincies van Nederland. Ons team dat opereert vanuit Drachten, bestaat inmiddels uit een diversiteit van specialisten en zit vol groeiambitie. Voor Scherjon Dairy Equipment realiseerden wij de besturing van een nieuwe mobiele yoghurtfabriek voor de Nigeriaanse lokale markt.

Theo: “Mijn missie is met Gain ook dé specialist van Noordoost-Nederland te zijn, door samen als team ideeën duurzaam te realiseren.”

Image

Gain Projects

Vanaf de start van Gain voert Otto met zijn team projecten uit voor klanten in het hele land en onderhoudt hij hun besturings- en productie-informatiesystemen. Ons team met een vaste kern van specialisten werkt vanuit het hoofdkantoor in Gorinchem op basis van vaste prijs, time-material en SLA’s. Wij zijn bovenal sterk in standaardisate en modularisatie van (PLC-)besturingsapplicaties. Met Digital Twin (3D-simulatie) en ons ontwikkelplatform GMAC-suite creëren wij oplossingen op maat. Daarnaast kunnen onze klanten rekenen op 24/7-ondersteuning voor service en onderhoud aan besturingssystemen.

Otto: “Gedreven om slimmer en gestructureerder te werken, help ik anderen graag om in minder tijd software te produceren en te testen met een modulaire framework en digital twin.”

Image

Gain Zuidwest

Met een team van specialisten bedient Marc relaties in de regio Zuidwest-Nederland. Samen werken zij aan diverse projecten in de machinebouw, voedingsmiddelen industrie, (fijn)chemie, farmacie, water en infra. Voor de klant ontwikkelen zij nieuwe besturings- en informatiesystemen en adviseren zij over kostenbesparing in het productieproces, verhoging van de betrouwbaarheid en verlaging van energieverbruik. 

Marc: “Gedreven om op een prettige manier de samenwerking te zoeken met bedrijven en vanuit de opgebouwde relatie oplossingen en ondersteuning te bieden met onze specialistische kennis. Mijn slogan is: uw project, onze engineers!”

Image

Gain Shared Support Center

Vanuit Gorinchem zijn Karin en haar collega’s integraal verantwoordelijk voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu (KVGM), hr, financiën, facility management en ICT. In lijn met de wet- en regelgeving, onze bedrijfsstrategie, klantafspraken en best practices levert ons team expertise aan alle businessunits voor een optimale uitvoering van onze projecten.

Karin: “In een dynamische omgeving werk ik met mijn team van gedreven professionals graag samen aan optimale dienstverlening aan de businessunits.”

Image

Gain Flex

Met een opgebouwd netwerk van professionals zet Rob met Gain Flex gemiddeld 20-50 engineers tegelijk in door heel Nederland. Onze flexibele schil maakt het mogelijk om onze diensten aan te bieden binnen een breed palet aan systemen en disciplines, inclusief voor oudere systemen waarvan kennis en kunde schaars is. Ook de flexibele schil kan gebruik maken van Gain Academy voor technische training en persoonlijke ontwikkeling.

Rob: “De drive om technische uitdagingen om te zetten in oplossingen met inzet van de juiste professionals.”

Image

Gain Academy

Ons eigen opleidingsinstituut is ontstaan vanuit de behoefte van onze eigen werknemers en klanten aan hands-on trainingen gegeven door ervaren engineers. Sinds maart 2021 bouwt Marcel gestaag aan een trainingsportfolio rond software programmering & engineering, methodieken, persoonlijke vaardigheden en machineveiligheid. Dit gebeurt in nauwe betrokkenheid met onze eigen experts en in samenwerking met gerenommeerde partners.

Marcel: “Vanuit mijn passie voor opleiden én industriële automatisering gedreven om de kennis en inzetbaarheid van technische professionals te verhogen.”

Benieuwd waar je kunt winnen?

Wij zijn Gain: een multidisciplinair team van gedreven technici. We helpen je graag jouw automatisering te verbeteren. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Image
Image