Oplossing

Hardware engineering

Image

Onze hardware engineers zijn de architecten van je elektrotechnische installaties. Zij adviseren, ontwerpen de installatie, specificeren en selecteren de benodigde componenten. Ook begeleiden zij je e-tekenaars en ondersteunen zij bij de implementatie van de installatie. Dit doen zij vanuit onze eigen vestigingen of bij jou op locatie.

Deze competente professionals beheersen het hele traject van E&I Engineering: van het ontwerpen van besturingen en elektrotechnische productie- en procesinstallaties tot en met de implementatie en het onderhoud ervan. Met behulp van software (EPLAN en SEE Electrical) werken zij projecten deskundig, kostenbewust en volgens planning uit.

Vanuit modulair denken wordt data-engineering steeds belangrijker in het engineeringproces. Wij kunnen de gevraagde modulariteit inbrengen in de elektrotechnische installatie en de inrichting in het e-CAD systeem begeleiden en/of realiseren.

Voorbeelden van systemen en protocollen die zij beheersen: CAD/CAE-systemen: EPLAN P8, SEE Electrical, AutoCAD, EPLAN 5.7, EPLAN EEC one, EPLAN Propanel, Typical Manager, Elcad.

RELATIES

Samen sta je sterker

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Benieuwd waar je kunt winnen?

Op zoek naar een hardware engineer die een kei in zijn vak is? Bij Gain hebben we veel ervaren hardware engineers in huis. Bespreek met Marc Schippers hoe zij voor jou aan de slag kunnen gaan.

Logo Gain Automation Technology
Image