Oplossing

Visualisatie & bediening

Image

Moderne machines vragen om een moderne human-machine interface. Veel software engineers vinden het lastig om een intuïtieve besturing te maken. Hierdoor bevatten bedieningspanelen vaak veel informatie die voor de gebruiker niet relevant is. Of operators moeten door allerlei schermen klikken om bij de informatie te komen die ze nodig hebben.

Om dit te voorkomen, schakelen wij ergonomen en grafische designers in. Zij ontwerpen de operator interface of het KPI-dashboard vanuit de gebruikersbeleving. Dit doen ze samen met de operators van de klant. Het resultaat: een rustig en overzichtelijk beeld dat precies laat zien wat er in het proces of de productielijn gebeurt en welke acties benodigd zijn.

Voor veel klanten werken wij met onze eigen Gain HMI, een op Microsoft.NET gebaseerde, licentievrije HMI voor Windows-devices. Flexibel, snel, functioneel en op maat te maken. Steeds vaker combineren wij de Gain HMI met de web based Beckhoff HMI. Hierdoor maken wij het bediengemak van een smartphone ook mogelijk voor de bediening van machines.

RELATIES

Samen sta je sterker

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Benieuwd waar je kunt winnen?

Gebruiksvriendelijke interfaces en KPI-dashboard – laat dat maar aan Gain over! Neem voor meer informatie contact op met Marco Conrads.

Logo Gain Automation Technology
Image