Dienst

Service

Image

Beschikbaarheid is alles in de industrie. Veel installaties draaien 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar. Ongewenste stilstand leidt al snel tot hoge kosten door productieverlies en in het ergste geval schade aan de installatie. Regelmatig onderhoud aan de besturingsinstallatie is absolute noodzaak, maar tegelijkertijd complex.

Om je te ontzorgen, bieden wij 24-uurs onderhoud- en beheerondersteuning. Wij verzorgen correctief onderhoud met vooraf overeengekomen responsetijden. Bij een storing reageren wij snel, zodat je processen zo kort mogelijk stilliggen. De meeste storingen kunnen wij op afstand verhelpen. Indien nodig sturen wij een service engineer naar jouw locatie (alleen in Nederland).

Verder verzorgen wij met een vast serviceteam preventief onderhoud en kleine modificaties. De afspraken hierover leggen wij vast in een Service Level Agreement. We stellen voor elk onderhoudscontract een servicehandboek op zodat je snel onze hulp kunt inschakelen en op de juiste wijze kunt rapporteren.

Wij bieden servicecontracten aan voor onze eigen applicaties en voor applicaties die door derden zijn gebouwd. We kunnen alle PLC’s en SCADA-systemen in beheer nemen. Zowel machinebouwers als productie- en procesbedrijven maken gebruik van deze dienstverlening. Ze kunnen de status van hun meldingen inzien op ons serviceportaal waar wij onze werkzaamheden registreren.

Tags:

RELATIES

Samen sta je sterker

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Benieuwd waar je kunt winnen?

Gain is jouw partner voor correctief en preventief onderhoud van je PLC- en SCADA-systemen. We staan 24/7 voor je klaar. Neem contact op met Otto Bouman voor meer informatie.

Logo Gain Automation Technology
Image