Gain Academy

Training & opleiding

Image

Korte introductie

Product- en fabrikant-gebonden cursussen en trainingen zijn er in overvloed. Onze Gain Academy verzorgt unieke hands-on trainingen waar je als engineer in de praktijk veel aan hebt. Wij bieden trainingen in direct toepasbare methoden en technieken binnen het vakgebied. Ook kun je bij de Gain Academy je persoonlijke vaardigheden versterken. Denk aan klantgericht communiceren en projectmatig werken.

Onze trainingen helpen je efficiënter te werken. Zo kan de training tuning van control loops en het goed inregelen van processen een flinke besparing op de grondstoffen opleveren en stilstand reduceren. De trainingen worden ontwikkeld en verzorgd door onze eigen senior engineers of gerenommeerde partners. Naast een basisprogramma aan opleidingsmodules kunnen wij ook incompany maatwerktrainingen verzorgen.

Persoonlijke vaardigheden, effectiviteit en communicatie

0 Programma's

Training
Dagen

Kosten

Vragen? Dan horen we graag van je!

Wil jij je engineers laten bijspijkeren in methoden en toepassingen binnen hun vakgebied? Of hun persoonlijke vaardigheden versterken? Marcel Steijger vertelt je meer over de basistrainingen en incompany maatwerktrainingen van Gain Academy.

Logo Gain Automation Technology
Image