Markt

Voeding & farma

Image

Concurrentie- en kostprijsdruk, voedsel- en productveiligheid, verduurzaming en kwaliteit. Als producent in de voedings- en farmaceutische industrie heb je er dagelijks mee te maken. Bovendien worden consumenten veeleisender. Dit vraagt om flexibel recepturenbeheer en een snelle omschakeling tussen batches.

Onze automatiseringsspecialisten hebben een stevig track record in de food- en farma-industrie. Met intelligente oplossingen voor informatiemanagement en procesbesturing bieden wij inzicht in je processen. Om op die manier je flexibiliteit, efficiëntie en energiezuinigheid te verbeteren en je CO2-uitstoot te verlagen.

Wij begeleiden projecten vanaf het advies tot en met het ontwerp, de implementatie en inbedrijfstelling. Naast migraties en upgrades voeren wij wijzigingen uit in bestaande automatiseringssystemen. Denk onder meer aan het automatiseren van CIP-processen om te voldoen aan hygiëne-eisen. Of de implementatie van modules om grondstoffen en producten te tracken & tracen.

Op basis van ISA95 integreren wij je kantoor- en productieautomatisering. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van je data. Wij hebben oplossingen voor het verzamelen, opslaan en analyseren van data. Zo helpen wij je concurrentiepositie te verstevigen, met minder mensen meer werk te verzetten en kennisbehoud te borgen.

Tags:

RELATIES

Samen sta je sterker

Image
Image
Image
Image

Benieuwd waar je kunt winnen?

Op zoek naar een automatiseringspartner die weet wat er speelt in jouw markt? Dan ben je bij Gain aan het juiste adres. Theo Wijma vertelt je graag hoe wij jouw uitdagingen om kunnen zetten in kansen.

Logo Gain Automation Technology
Image