Dienst

Resident engineering

Image

Onze software en hardware engineers gaan graag aan de slag op jouw bedrijfslocatie op basis van regie, time material of een fixed price. We kijken samen welke competenties vereist zijn en welke collega qua persoonlijkheid het best past bij je bedrijfscultuur. Desgewenst kunnen onze engineers ook hybride werken, deels vanuit huis en deels bij jou op locatie.

Naast specialistische kennis en ruime ervaring hebben onze software en hardware engineers goede communicatieve vaardigheden. Ze denken met je mee, werken oplossingsgericht en kostenbewust. Daarmee kunnen zij veel waarde toevoegen aan je eigen engineeringsteam.

Wij bieden resident engineering aan voor de korte en langere termijn: van twee weken tot twee jaren. Je kunt onze engineers gedurende een langere periode verschillende kortlopende projecten laten uitvoeren, maar ze ook inzetten op één langlopend project. Wanneer het ons qua planning niet lukt om een eigen engineer bij jou aan de slag te laten gaan, kunnen wij een engineer leveren via Gain Flex. Op die manier kunnen wij je vrijwel altijd op korte termijn verder helpen.

Bekijk ook onze andere diensten:

Projecten

Service
Advies
Trainingen & opleiding

RELATIES

Samen sta je sterker

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Benieuwd waar je kunt winnen?

Versterking nodig voor je engineeringsteam? Marc Schippers brengt je op korte termijn in contact met een hardware of software engineer die past bij jouw activiteiten en bedrijfscultuur.

Logo Gain Automation Technology
Image