Oplossing

Besturingssoftware

Image

De software vormt het hart van elke besturingstoepassing. Hierin zit de werkelijke toegevoegde waarde van het systeem. Voor machinebouwers en plant-eigenaren is besturingssoftware vaak hun grootste investering. Hiermee kunnen zij machines nauwkeuring besturen en data genereren.

Met een team van circa 60 hoogopgeleide software engineers realiseren wij kwalitatieve oplossingen. Wij hebben kennis van de hogere programmeertalen en object-georiënteerd programmeren. Onze modulaire, schaalbare besturingssoftware voldoet aan de erkende standaarden (bijvoorbeeld IEC61131) en kan eenvoudig worden aangepast. Om het programmeren en onderhouden van software beheersbaar te maken, werken wij met versiebeheer.

Naast het vervangen van oude besturingssoftware door nieuwe kunnen wij bestaande software optimaliseren en standaardiseren. Dit doen wij op basis van de PackML standaard (machinebouwers) en de ISA-88 (procesindustrie). Softwarestandaardisatie vergemakkelijkt de samenwerking en overdracht, verkort de time-to-market, verlaagt de kans op fouten en verhoogt de uitwisselsnelheid.

Vanzelfsprekend hebben wij oog voor cybersecurity en het beschermen van intellectueel eigendom. Dit kan onder meer door de besturingssoftware af te schermen van internet, door encryptie en door regelmatige updates.

RELATIES

Samen sta je sterker

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Benieuwd waar je kunt winnen?

Goede besturingssoftware levert ontzettend veel meerwaarde op. Besteed het uit aan de professionals van Gain. Neem voor meer informatie contact op met Marco Conrads.

Logo Gain Automation Technology
Image