Markt

Olie, gas & chemie

Image

Procesveiligheid en -beschikbaarheid zijn in jouw sector van cruciaal belang. Installaties moeten 24/7 draaien. Door de energietransitie wil je kleinere hoeveelheden kunnen produceren, sneller kunnen schakelen en gebruik kunnen maken van duurzame energiedragers als waterstof. Dit stelt hoge eisen aan je besturings- en informatiesystemen.

Als industrieel automatiseringsspecialist helpen wij de continuïteit van jouw processen te borgen. Misschien werk je nog met oudere systemen. Dan is onderhoud lastig bij gebrek aan spare parts en door het uitstromen van technische kennis. Je loopt het risico op onvoorziene productiestilstand. Dat kun jij je niet permitteren.

Wij migreren je verouderde besturings- en informatiesystemen naar state-of-the-art, geïntegreerde oplossingen. Uiteraard zonder je processen te verstoren. Met digital twins kunnen wij onze systemen voorafgaand aan de implementatie door-en-door testen.

Onze systemen bieden je real time inzicht in je processen, waardoor deze onder de meest optimale condities blijven draaien. Met simulatietechnologie en machine learning maken wij je dagelijkse operaties en onderhoud efficiënter. Slimme softwaretoepassingen borgen de veiligheid op je plant.

Onze professionals hebben onder andere ervaring met systemen en software van Emerson, Honeywell, Foxboro, Yokogawa en AspenTech.

Tags:

RELATIES

Samen sta je sterker

Image
Image
Image

Benieuwd waar je kunt winnen?

Besturings- en informatiesystemen borgen de veiligheid op jouw plant, maar zorgen ook voor continuïteit, duurzaamheid en flexibiliteit. Benieuwd welke stappen jij nog kunt zetten? Gain denkt graag met je mee. Neem voor meer informatie contact op met Dick van Beest.

Logo Gain Automation Technology
Image