Markt

Machinebouw

Image

Als machinebouwer lever je complexe en innovatieve mechanische oplossingen voor toepassingen in verschillende sectoren. Jouw klanten zitten over de hele wereld. Wij zijn je co-maker voor slimme besturings- en informatiesystemen. Hiermee kun je jouw machines nauwkeurig besturen en data inzetten om je machines te optimaliseren.

Met PLC’s van A-leveranciers, moderne RFID-technologie, barcodescanning en oplossingen voor etiketteren en tracking and tracing maken wij je machines intelligent, snel en flexibel. Wij zorgen voor een maximale integratie in de processen van je klanten, waardoor zij orders vanuit hun ERP-systeem volautomatisch kunnen klaarzetten voor productie.

Bij het ontwerpen van bedieningspanelen betrekken wij ergonomen en grafische designers. Dit leidt tot intuïtieve HMI’s, ontworpen vanuit de gebruikersbeleving.

Naast de bouw van nieuwe besturingsoplossingen kunnen wij bestaande besturingsplatforms migreren en modificeren. Denk hierbij aan besturingen voor kranen, palletisers, portaalrobots, sorteermachines en conveyor systems. Desgewenst maken wij het mogelijk om besturingssystemen op afstand te monitoren en onderhouden. Vanzelfsprekend met veel aandacht voor cybersecurity.

Tags:

RELATIES

Samen sta je sterker

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Benieuwd waar je kunt winnen?

Ben jij die machinebouwer die écht het verschil wil maken? Kies dan voor de ervaren professionals van Gain om je machines te automatiseren. Neem contact op met Otto Bouman voor meer informatie.

Logo Gain Automation Technology
Image