Over Gain

Ons verhaal

Image

Bij Gain weten wij dat er nog zoveel te winnen valt. Voor onze klanten, onze medewerkers en de samenleving. Met intelligente automatiseringsoplossingen maken wij het verschil.

Passie voor techniek is de verbindende factor in ons bedrijf. Ieder van ons – van junior engineer tot manager – koos ooit voor dit prachtige vak. Innovatieve techniek levert een grote bijdrage aan het behalen van duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Precies daar zetten wij ons dagelijks samen met klanten voor in. Wij hebben de intrinsieke drive om productieprocessen en machines steeds verder te optimaliseren. Dit bespaart onze klanten tijd en geld. Hun processen worden efficiënter, betrouwbaarder, veiliger en makkelijker.

Wij voelen onze thuis in diverse markten. Met onze specifieke branche- en vakkennis creëren wij slimme oplossingen voor drinkwater- en voedselvoorziening, energieproductie, chemicaliën- en medicijnontwikkeling, materialenrecycling, machinebouw, infrastructuur en nog zoveel meer. Dankzij deze diversiteit kunnen wij ons in de diepte én in de breedte ontwikkelen. Menselijke maat, klantgerichtheid en innovatie zijn onze kernwaarden. Hierop is onze bedrijfscultuur gestoeld. Wij dagen nieuwe collega’s uit met innovatieve projecten zodat zij professioneel en persoonlijk kunnen groeien. In een omgeving waarin zij zich als engineer, adviseur of projectmanager gesteund en gewaardeerd voelen.

Lopende en potentieel nieuwe opdrachten stemmen wij onderling af. Wij wegen voor elke collega samen af wat past binnen zijn/haar ambitie en motivatie en de strategie van Gain. Naast groeikansen vinden wij lol hebben in het werk en een passende beloning belangrijk. Via ons eigen opleidingscentrum, de Gain Academy, delen we kennis en kan iedere medewerker zich verder ontwikkelen in technisch opzicht en op persoonlijk vlak.

We werken op locatie bij klanten, op een van de Gain-kantoren of wanneer mogelijk thuis. Als collega’s hebben we korte onderlinge lijntjes. Wij benutten elkaars automatiserings- en branchekennis om snel stappen te kunnen maken. We houden van persoonlijk contact, zijn open en eerlijk naar elkaar en onze klanten. Binnen Gain is iedere medewerker thuis in de technische details. Dat maakt de afstemming onderling en met onze klanten een stuk makkelijker.

Onze ambitie? Uitgroeien tot de Nederlandse top-3 van industriële automatiseringsbedrijven, zodat wij nog meer positieve impact kunnen maken voor onze klanten, onze mensen en de samenleving. Dit betekent dat wij als bedrijf continu in ontwikkeling zijn.

Benieuwd waar je kunt winnen?

Geïnspireerd door ons verhaal en benieuwd wat Gain voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

Logo Gain Automation Technology
Image