Nieuwsberichten

Oprichting Gain Academy

Image

Op 1 maart 2021 is Gain Automation Technology vanuit haar kantoor in Gorinchem van start gegaan met een eigen opleidingscentrum op het gebied van technische en industriële automatisering: Gain Academy b.v.

Al sinds de start van Gain in 2009 ervaren we een voortdurende behoefte van klanten en medewerkers aan scholing in direct toepasbare methoden en technieken binnen het vakgebied. Aanbod van product- en fabrikantgebonden cursussen en trainingen is er in overvloed, algemene introducties in methoden en technieken zijn al schaarser maar echte hands-on trainingen die ook nog eens gegeven worden door ervaren engineers zijn bijna niet te vinden. Het is precies deze lacune die Gain met haar eigen opleidingsinstituut wil opvullen. Tot voor kort waren die trainingen steeds maatwerk, vanaf heden zal jaarlijks een vast basisprogramma aan opleidingsmodules beschikbaar zijn.

Gain Academy start in juni al met de eerste trainingen “Systems Engineering” en “ISA-88”. Heeft u interesse in meer informatie over Gain Academy of over deze trainingen?

Onderstaande link biedt meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven.

Heeft dit bericht je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image