Nieuwsberichten

Let’s Eplan event 2024

Image

Op vrijdag 31 mei zijn vier van onze hardware engineers naar het ‘Let’s EPLAN 2024′ event geweest. Tijdens dit event werden verschillende workshops gegeven, elk met unieke inzichten en technieken. Twee workshops staken er echt bovenuit.

De eerste workshop die opviel, was de ‘eBUILD’ sessie. Met EPLAN eBUILD (de opvolger van Cogineer) kunnen schakelschema’s in het EPLAN platform met één druk op de knop worden gegenereerd. Dit kan, wanneer goed ingeregeld, veel tijd besparen. Een ontwikkeling om goed in de gaten te houden voor de toekomst.

De tweede opvallende workshop was ‘Mechanische en elektrotechnische engineering in één 3D-model’. Onze engineers vonden deze workshop bijzonder interessant. Deze toonde de integratie van mechanische en elektrotechnische componenten binnen een enkel 3D-model, waardoor precies de benodigde kabellengtes kunnen worden bepaald en misverstanden in het veld worden voorkomen.

Tussen de workshops door was er tijd om te netwerken, waarbij praktijkvoorbeelden van het werken met EPLAN werden besproken. Dit leidde tot nieuwe inzichten.

Al met al was het een waardevolle en leerzame dag voor ons team.

 

geplaatst: juni 2024

 

Heeft dit bericht je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image