Nieuwsberichten

Samenwerking Schneider Electric – Gain Automation Technology

Image

Woensdag 4 april 2018 hebben Schneider Electric en Gain Automation Technology een partnership- overeenkomst gesloten. Dit partnership omvat samenwerking bij de toepassing van de Schneider producten in de machinebouw.

Hans Mosselman, directeur van Gain: “Zoals wellicht bekend is Schneider Electric wereldwijd, na Siemens, de tweede leverancier van software en hardware op het gebied van industriële automatisering. Naast de bekende Wonderware software, Citect scada en Foxboro DCS omvat het productportfolio van Schneider ook deltarobots, robot controllers, servo’s, drives en op Codesys gebaseerde besturingssoftware. Hiermee richt Schneider zich vooral op de machinebouwmarkt, waarin ook Gain zeer actief is. De samenwerking zal ons beider positie in dit segment zeker versterken.”

Met het partnership bundelen Schneider en Gain hun krachten. De eerste technische training op Schneider software (SoMachine) heeft al plaatsgevonden in Gorinchem. De volgende training van specialisten van Gain vindt half juni plaats in Marktheidenfeld in Duitsland.

Heeft dit bericht je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image