Testimonial

Henk-Jan: “Gain snapt wat in de machinebouw nodig is.”

Image

Henk-Jan van Ooijen, R&D manager ISO Group:

“Gain snapt wat in de machinebouw nodig is”

“Wij maken als ISO Group slimme hightech machines voor het automatiseren van arbeidsintensieve taken binnen de internationale tuinbouwbranche. We zijn ooit begonnen met de automatisering van het poten van chrysanten, maar tegenwoordig automatiseren we ook het stekken en sorteren van planten en bijvoorbeeld het opplanten van tulpenbollen. Voor onze klanten is het moeilijk om mensen te vinden die dit soort werk willen doen waardoor er een grote vraag is naar automatisering.

We groeien flink en hebben vacatures voor alle disciplines. Als we geen mensen kunnen vinden of een tijdelijke piek hebben, schakelen we partijen als Gain in. Met Gain werken we al jaren prettig samen. Ze snappen wat in de machinebouw nodig is, verzanden niet in formaliteiten en houden zich aan hun afspraken. Als ze een keer geen capaciteit hebben, zeggen ze dat gewoon. Wel zo duidelijk! Gain staat altijd op ons lijstje. Momenteel hebben we via Gain op detacheringsbasis een allrounder, een specialist in de ontwikkeling van bedienschermen en een expert in het back end-stuk. Drie kundige en zeer gewaardeerde collega’s.

We zetten zwaar in op de ontwikkeling van nieuwe technieken en de toepassing van bestaande technieken in andere deelgebieden. Innovatieve ontwikkelingen als Vision, AI en robotisering gaan in de tuinbouwsector een hoge vlucht nemen. Als koploper in innovatie gaan wij hierin mee. Automatisering in de agrosector is uitdagend. Het zijn immers altijd natuurproducten. Geen bloem is hetzelfde, maar ze moeten door de machine allemaal op dezelfde manier behandeld worden.”

Heeft deze testimonial je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image