Nieuwsberichten

Nieuwjaarsbijeenkomst Gain met Robert Doornbos als speciale gast

Image

Donderdagavond 23 januari ontmoetten alle medewerkers van Gain elkaar inmiddels traditiegetrouw in het Geofort in Herwijnen voor de Nieuwjaarsbijeenkomst.
Na de borrel viel de eer te beurt aan Hans Mosselman, directeur van Gain Automation Technology om de collega’s mee te nemen in de behaalde resultaten van het jaar 2019. Hans: “Véél ging goed; we mochten mooie projecten uitvoeren, de instroom van nieuwe collega’s was prima, de financiële resultaten uitstekend en onze studiereis vanwege het 10-jarig bestaan van Gain een groot succes. Een uitdaging blijft het om medewerkers te binden. We zullen ons nog meer moeten inspannen om Gain een hele aantrekkelijke werkgever te laten zijn.”

Gelukkig is er dan weer een nieuw jaar waaraan Gain met goede voornemens en ambitieuze plannen is begonnen. Véél aandacht voor competentiemanagement, loopbaanontwikkeling en in dat licht ook opleiding en passende projecten. Het jaar 2020 wordt ook het jaar van de digitale verwerking van uren, onkosten en facturen. En niet onbelangrijk: er zijn drie product-marktcombinaties benoemd waarin we nog meer toegevoegde waarde voor onze klanten gaan creëren door specifieke technologie en oplossingen te gaan ontwikkelen:

1. Automatiseringsadvies en -diensten voor klanten in drink- en afvalwater en infra;
2. Besturingskennis en -capaciteit voor hightech machinebouwers;
3. Complete oplossingen voor procesautomatisering en operational IT voor productiebedrijven in (fijn-)chemie, farma en voeding en genotmiddelen.

Natuurlijk zullen we naast deze pmc’s ook andere interessante markten blijven bedienen. Ten slotte: op 3 februari start Theo Wijma als eerste medewerker en kwartiermaker van Gain Noordoost. Daarmee is naast Gorinchem, Amersfoort en Best de vierde regio-unit van Gain een feit!

Na de presentatie van resultaten en plannen nam Robert Doornbos, bekend van tv en internet het over met een boeiend verhaal over techniek in de Formule-1: snelheid, lawaai, lef in combinatie met hightech realtime IT-systemen en teamwork. Een heerlijke combinatie!

Heeft dit bericht je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image