Testimonial

Een frisse start bij Gain

Image

Toen ik besloot een nieuwe uitdaging aan te gaan, ben ik op gesprek gegaan bij Theo Wijma, unit manager van Gain Noordoost. Ik was bekend met Gain uit mijn vorige werkkring en daarom was Gain al een vertrouwde naam. Het gesprek met Theo was prettig en voor mij de bevestiging van de open cultuur waarin met interesse naar mijn motivatie en ambitie werd gekeken. Ik voelde me snel aangesloten.

Wat me het meest positief heeft verrast bij Gain, is de vrijheid en waardering die je als medewerker ervaart. Theo en het team geven je de ruimte om mee te denken in de verschillende werkzaamheden en mogelijkheden in de regio en mijn bijdrage wordt écht gewaardeerd. Het is meer dan ik had verwacht en maakt het werken hier bijzonder plezierig. De groep in Drachten heeft me snel opgenomen, en ik voel me echt een onderdeel van het team.

Mijn ontvangst was als een warm bad. Alles stond klaar en was goed geregeld, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. De eerste opdracht was bekend terrein, maar daarna wachtte al snel nieuwe uitdagende projecten. Wat ik tot nu toe heb gedaan, varieert van (R&D-)projecten in de watersector tot het coördineren van ombouwprojecten en het beheren van besturingssoftware standaarden. Mijn focus ligt op het aanpassen van besturingssoftware in projectteams.

Momenteel werk ik aan besturingssoftware aanpassingen in de zuivelindustrie, waarbij ik dieper duik in ISA-88. Het is een nieuwe uitdaging die me de mogelijkheid biedt me verder te ontwikkelen en ook in andere branches werkzaamheden te kunnen verrichten. Wat zich onderscheidt met mijn vorige werkzaamheden, is de continuïteit van het productieproces, dat 24/7 doorgaat.

Gain Noordoost is niet alleen een werkplek; het is een plek waar je actief bijdraagt aan de opbouw van deze relatief jonge unit binnen Gain. Al na een week in dienst nam ik deel aan het jaarlijkse zomeruitje met partners, wat een ideale gelegenheid was om het bedrijf en de collega’s beter te leren kennen. Ik ben blij met mijn keuze voor Gain en kijk uit naar de verdere groei en uitdagingen die deze plek biedt.

~Johan

geplaatst: februari 2024

Heeft deze testimonial je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image