Testimonial

Geerten deelt zijn ervaring bij Gain.

Image

Geerten: “Gain is een automatiseerder die in veel verschillende industrieën actief is, dit geeft veel kansen en zorgt voor de nodige afwisseling”

Mijn naam is Geerten en sinds oktober dit jaar ben ik werkzaam bij Gain. Omdat Gain in diverse industrieën actief is geeft dit veel kansen en zorgt voor de nodige afwisseling.

Mijn doel bij Gain is mijn technische kennis te verbreden en in verschillende industrieën actief te zijn. In tegenstelling tot mijn vorige werk, waar ik voornamelijk binnen één sector werkte, biedt Gain mij de kans om mijn horizon te verbreden.

In de eerste weken bij Gain heb ik al diverse taken verricht, variërend van het schrijven van een conversietool tussen een SCADA pakket en een MES pakket met behulp van de programmeertaal Python, en op een ander moment sta ik bij een klant een HMI paneel in bedrijf te stellen in een kraan in de Rotterdamse haven.

Momenteel ben ik werkzaam bij Mampaey Offshore Industries, een bedrijf dat hoofdzakelijk meerhaken produceert om grote schepen aan de kade te bevestigen. Ze hebben ook een monitoring systeem ontwikkeld waarmee verschillende aspecten kunnen worden gecontroleerd. Voor deze klant verzorg ik samen met een collega de kennis rondom automatisering. We ontwikkelen de standaard verder door, zodat de software voor het overgrote deel gegenereerd kan worden.

Ongeveer de helft van de tijd ben ik werkzaam op locatie bij de klant, de andere helft van de tijd werk ik vanuit de vestiging van Gain in Gorinchem. Het is fijn om zo meerdere Gain-collega’s te leren kennen en allerlei verhalen te horen over de vele verschillende opdrachten. Dit onderstreept het imago dat Gain een bedrijf is waarin je gemakkelijk jezelf kunt ontwikkelen in de techniek of industrie die je graag wilt.

~ Geerten, Control Engineer

Geplaatst: december 2023

Heeft deze testimonial je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image