Testimonial

Erik: “Het contact met Gain is open en eerlijk.”

Image

Erik Drenth, manager engineering naval bij RH Marine

“Het contact met Gain is open en eerlijk”

“Onze expertise? Systeemintegratie van elektrische en automatiseringssystemen aan boord van jachten en marineschepen. De opdrachtgevers van onze jachtenprojecten zijn grote werven. Marineschepen automatiseren we grotendeels in opdracht van de Koninklijke Marine, maar we hebben ook projecten in het buitenland. Dat zijn meestal langlopende trajecten.

Ik werk al 22 jaar met plezier bij RH Marine. Ik ben ooit begonnen als engineer en inmiddels afdelingsmanager. We komen aan boord van zowel nieuwbouwschepen als retrofits. Dat zijn bestaande schepen die worden geüpgraded. Het leuke aan werken in de maritieme industrie is dat geen enkel schip hetzelfde is. Elk schip is uniek!

Wij zijn altijd op zoek naar goede engineers en technici. Kennis van de maritieme sector is een pre. We vragen hbo-niveau in de richting elektrotechniek, maar zijn ook geïnteresseerd in gemotiveerde personen met mbo 4-niveau, die de wil en het karakter hebben om door te groeien.

We werken samen met een aantal bedrijven die ons tijdelijk extra capaciteit kunnen leveren. Via Gain krijgen we al jaren medewerkers op detacherings- of inleenbasis voor de korte of lange termijn. Afhankelijk van het project hebben we specifieke kennis nodig. Kandidaten moeten kunnen meedenken en -werken en qua karakter en persoonlijkheid passen in ons team.

Ik sta continu met Gain in contact. Het contact is open, en ik krijg altijd antwoord op mijn vragen. Soms krijg ik een ‘nee’ te horen, omdat Gain op dat moment niet de juiste kennis in huis heeft. Dat waardeer ik. Nee is ook een antwoord. Ik krijg liever een nee, dan dat men een kandidaat stuurt die niet de juiste capaciteiten heeft.”

Heeft deze testimonial je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image