70+Professionals
3Vestigingen

Organisatiestructuur

Gain Automation Technology heeft vier business units van waaruit de oplossingen en diensten aan de klant worden geleverd: Gain West, Gain Noord, Gain Zuid en Gain Projects.

Gain West en Gain Projects werken vanuit het kantoor in Gorinchem, Gain Noord vanuit Amersfoort en Gain Zuid vanuit Best. Gain West, Noord en Zuid leveren het hele scala aan diensten aan de opdrachtgever. Voor werkzaamheden onder regie van de klant, waaronder resident engineering, hebben zij zelf professionals in dienst. Voor fixed-priceprojecten en service vallen zij terug op Gain Projects. U als opdrachtgever heeft altijd één aanspreekpunt namelijk uw accountmanager in de regio.

Gain Projects voert fixed-priceprojecten uit voor en verzorgt service aan klanten van de regiovestigingen van Gain. Zij heeft daarvoor projectleiders en ontwikkelaars in vaste dienst. Daarnaast zijn professionals van Gain Noord, West of Zuid daar waar nodig betrokken bij de projecten vanwege hun kennis van het proces en de systemen van de klant.