Passie voor techniek? Kom ons team versterken.

Bekijk hier de video ↓

Passie voor techniek is de verbindende factor in ons bedrijf. Ieder van ons – van junior engineer tot manager – koos ooit voor dit prachtige vak. Innovatieve techniek levert een bijdrage aan het behalen van duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Precies daar zetten wij ons dagelijks samen met klanten voor in. Wij hebben de intrinsieke drive om productieprocessen en machines steeds verder te optimaliseren. Dit bespaart onze klanten tijd en geld. Hun processen worden efficiënter, betrouwbaarder, veiliger en makkelijker.

Voel jij je net als wij thuis in een snel veranderende en steeds complexere wereld waarin hoge eisen worden gesteld aan duurzaamheid? Wil je bijdragen aan het verbeteren van besturings-, informatie- en hardware-systemen? Up-to-date blijven met de laatste technologische trends? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wij zijn altijd op zoek naar extra adviseurs, engineers en projectmanagers. Samen met je collega’s kijk je verder dan de uitdagingen van vandaag. Jullie zien bijvoorbeeld toekomst in modulaire software. Jij bent met je expertise en persoonlijkheid onze ambassadeur bij klanten en daarbuiten. Je kunt klantgericht en effectief communiceren of bent bereid dit te leren. Wij willen met jou en onze klanten een relatie opbouwen voor de lange termijn. Zo blijven we samen bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Als medewerker ben je ons belangrijkste bedrijfskapitaal. Wij zorgen ervoor dat jij je werk optimaal kunt doen in een plezierige en inspirerende omgeving. We besteden veel aandacht aan jouw loopbaanbegeleiding. Samen met jou bespreken we regelmatig hoe we jouw ambities kunnen helpen realiseren. Dit doen we via training en opleiding, kennisuitwisseling in vakgroepen en uitdagende projecten waarop je jouw kennis kunt inzetten en uitbreiden.

In onze bedrijfscultuur staan betrouwbaarheid, openheid en de menselijke maat centraal. Ook vinden wij het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. We organiseren regelmatig bijeenkomsten en activiteiten om het onderlinge contact tussen collega’s te stimuleren.
Wij kiezen voor ‘het nieuwe werken’ om onze medewerkers flexibiliteit te bieden qua tijd en locatie waarop zij hun werk doen. En natuurlijk zorgen wij voor een goede beloning in combinatie met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

“Passie voor innovatieve techniek: een succesvol team klopt met één hart”

"Na mijn stage kwam ik medio 2019 in dienst als junior software engineer bij Gain Projects. Ondertussen ben ik doorgegroeid naar de functie van medior en combineer ik programmeren met UI/UX-design. Gain past goed bij mij vanwege de relaxte open sfeer, de mogelijkheid om je te ontwikkelen zowel op technisch als persoonlijk vlak, de uitdagende projecten en de collegialiteit."

Lees zijn verhaal

Past Gain goed bij jou? Dan horen we graag van je!

Voel je vrij om contact op te nemen met Karin Dijkstra of solliciteer direct op één van onze vacatures via de vacaturepagina. Je kunt je sollicitatie ook sturen naar recruitment@gain.nl.

Logo Gain Automation Technology
Image