Open sollicitatieSalarisrange

Contract

Vast

Uren

32 tot 40 uur

Vakantiedagen

30 – 35

Staat er geen geschikte vacature voor je tussen én wil je wel graag werken bij Gain? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar professionals met een passie voor techniek.

Wat neem je mee?

Als professional beschik je over competenties passend bij jouw functie en functieniveau.

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

 • hbo/wo werk- en denkniveau
 • kennis van / feeling met de markten waarin Gain opereert
 • je werkt graag in multidisciplinaire teams
 • vaardig in je communicatie binnen het speelveld waarin je opereert
 • tijdsdruk vormt voor jou geen probleem en je werkt nauwkeurig en verantwoordelijk
 • je herkent jezelf in onze kernwaarden menselijke maat, klantgericht en innovatief

Je hebt ervaring met:

 • PLC-, DCS- of CAD-systemen passend bij je functie en functieniveau.

Je bent bekend met:

 • standaarden, methodieken en overige technologieën passend bij je functie en functieniveau
Lees meer

Wat mag je van Gain verwachten?

Werken bij Gain is even veelzijdig als uitdagend en draagt bij aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om te voldoen aan jouw persoonlijke behoeften, bepaal je bij Gain grotendeels zelf jouw voorwaarden. Vind je salaris belangrijk maar vakantiedagen belangrijker? Werk je liever 32, 36 of 40 uur? Vind je thuiswerken belangrijk? Wil je een leaseauto of regel je liever je eigen vervoer met een persoonlijk budget?

Bij Gain bepaal je zelf waar de nadruk op ligt.

 • Een passend salaris afhankelijk van kennis- en ervaringsniveau.
 • Een 13e maand en een vaste onkostenvergoeding
 • Diverse bonusregelingen
 • 32-, 36- of 40-urige werkweek
 • Keuze uit 30 of 35 vakantiedagen
 • Keuze uit leaseauto of mobiliteitsvergoeding
 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak
 • Opleidingsbudget / Gain Academy
 • Begeleiding door een ervaren collega als technisch buddy, afhankelijk van functieniveau
 • Goede pensioenregeling
 • In overleg de mogelijkheid tot thuiswerken én een thuiswerkvergoeding

FUN: schuif je binnenkort aan bij een businessunit- of themabijeenkomst, of een van de vele gezellige uitjes die we jaarlijks organiseren?

Image
Image
Image

Je businessunit

Afhankelijk van je functie en woonplaats zullen we samen met jou kijken welke businessunit het beste bij je past. Wil je meer weten over onze businessunits? Lees dan hier verder.

Image
Image

Je werkveld: gehele portfolio Gain

Gain opereert in een grote diversiteit aan markten. Met onze specifieke branche- en vakkennis dragen wij bij aan de ontwikkeling van de machinebouw, olie, gas & chemie, voeding & farma, water, infra & energie en maritiem, scheepvaart &offshore van de toekomst. Die toekomst vraagt om kwaliteit, veiligheid, continuïteit en het verregaand toekomstbestendig maken van machines en processen. Onze hardware en software engineers, adviseurs en projectmanagers voelen zich thuis in een wereld die snel verandert en steeds hogere eisen stelt aan onze antwoorden, qua complexiteit en duurzaamheid.

Solliciteer direct

Wat houdt je rol in?

Als professional draag je in teamverband bij aan het creëren van industriële automatiseringsoplossingen voor onze klanten op het gebied van software of hardware. Je denkt inventief mee in het proces en komt met oplossingen. Je pakt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van het project en stemt steeds je aanpak af. Je toont ambitie en laat zien dat je je graag wilt doorontwikkelen. Je groeit professioneel – zowel in de breedte als de diepte – door de je geboden projecten binnen onze verschillende markten met beide handen aan te pakken.

Jouw werk straalt nauwkeurigheid uit en in je samenwerking met onze klanten en je mede-engineers staat je vlotte communicatie voorop.

Lees meer
Image

Enthousiast geworden? Dit zijn de vervolgstappen!

Solliciteren bij Gain is eenvoudig en in 5 stappen gedaan.

1

Solliciteren

2

Beoordelen

3

Eerste gesprek

4

Tweede gesprek

5
START!

“ Zo’n sfeer maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga. Dat ik niet bang was om af te stappen op een unitmanager of de directeur maakt dat ik sneller kan werken en betere resultaten kan behalen. Terugkijkend zie ik dat de open sfeer me zelfvertrouwen gaf doordat ik mezelf kan zijn op deze werkvloer. ”

Lees het verhaal

Tom Dicke, afstudeerder

Ons verhaal

Bij Gain Automation Technology, kortweg Gain, ontwikkelen wij sinds 2009 uitgekiende technische automatiseringsoplossingen die onze industriële klanten de volgende stap in hun strategische en productiedoelen laat zetten. Met onze specifieke branche- en vakkennis dragen wij bij aan de verduurzaming van onze drinkwater- en voedselvoorziening, energieproductie, chemicaliën- en medicijnontwikkeling, materialenrecycling, de machinebouw en infrastructuur van de toekomst en nog zoveel meer.

Medewerkers zijn het belangrijkste bedrijfskapitaal van Gain. Wij werken er elke dag samen aan om een open sfeer te creëren waarin mensen zich erkend voelen en kunnen groeien. Naast deze menselijke maat, staan klantgerichtheid en innovatie voor ons voorop. Onze engineers opereren vanuit verschillende businessunits, met locaties door heel Nederland en projecten in zowel de regio als daarbuiten.

Bij Gain weten wij dat er nog zoveel te winnen valt in het verbeteren van de kwaliteit van leven, binnen en buiten Nederland. Daar horen langetermijnrelaties bij, zowel met onze klanten als onze medewerkers. Zodat wij ons samen kunnen blijven inzetten voor een duurzame toekomst.

Wil je meer weten over Gain? Lees dan hier verder.