Via Gain Flex stellen wij naast onze eigen vaste krachten ook flexkrachten op het gebied van technische en industriële automatisering ter beschikking van onze klanten. Ons freelancer-netwerk bestaat uit een paar honderd ervaren en deskundige engineers. Daarnaast werken wij samen met partners op het gebied van onder meer industriële automatisering. Zo kunnen wij nog meer flexkrachten inzetten voor klanten.

Gain Flex is bekend en gewaardeerd in de markt. Het mes snijdt aan meerdere kanten. Voor freelancers hebben wij uitdagende opdrachten. Zij hoeven zich niet bezig te houden met acquisitie, maar kunnen zich helemaal op hun werk concentreren. Klanten kunnen hun engineeringsteam op korte termijn uitbreiden met een ervaren en vakkundige collega. Ook wijzelf kunnen via Gain Flex onze engineerscapaciteit aanvullen, zodat we de vraag van onze opdrachtgevers altijd kunnen invullen.

Als klant krijg je via Gain Flex gegarandeerd de specialist die je nodig hebt. Tijdens een interne screening bekijken wij of de opdracht en de flexkracht goed matchen. Onze flexkrachten kunnen deelnemen aan de trainingen van de Gain Academy en zijn inzetbaar voor de door de klant gewenste projectduur.

Aanmelden als zzp'er? Gebruik het aanmeldformulier

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Privacybeleid(Vereist)

Vragen? Dan horen we graag van je!

Zzp'er of leverancier van flexkrachten in de industriële automatisering? Voel je vrij om contact op te nemen met Rob Maas voor vragen en/of meer informatie.

Je direct aanmelden voor de flexpool? Gebruik dan het aanmeldformulier op deze pagina. 

Image
Image