Vacatures Hardware Engineer

Aan de slag als Hardware Engineer

Onze Hardware Engineers zijn de architecten van elektrotechnische installaties. Zij adviseren, ontwerpen de installatie, specificeren en selecteren de benodigde componenten. Ook begeleiden zij je e-tekenaars en ondersteunen zij bij de implementatie van de installatie. Dit wordt gedaan vanuit onze eigen vestigingen of bij de klant op locatie.

Vanuit modulair denken wordt data-engineering steeds belangrijker in het engineeringproces. Wij kunnen de gevraagde modulariteit inbrengen in de elektrotechnische installatie en de inrichting in het e-CAD systeem begeleiden en/of realiseren.

Onze Hardware Engineers beheersen het hele traject van E&I Engineering: van het ontwerpen van besturingen en elektrotechnische productie- en procesinstallaties tot en met de implementatie en het onderhoud ervan. Met behulp van software (EPLAN en SEE Electrical) werken zij projecten deskundig, kostenbewust en volgens planning uit.

Voorbeelden van systemen en protocollen waar onze engineers mee werken zijn: CAD/CAE-systemen: EPLAN P8, SEE Electrical, AutoCAD, EPLAN 5.7, EPLAN EEC one, EPLAN Propanel, Typical Manager, Elcad.

Het werkveld van Gain

Gain opereert in een grote diversiteit aan markten. Met onze specifieke branche- en vakkennis dragen wij bij aan de ontwikkeling van de machinebouwolie, gas & chemievoeding & farmawater, infra & energie en maritiem, scheepvaart & offshore van de toekomst. Die toekomst vraagt om kwaliteit, veiligheid, continuïteit en het verregaand toekomstbestendig maken van machines en processen. Onze hardware en software engineers, adviseurs en projectmanagers voelen zich thuis in een wereld die snel verandert en steeds hogere eisen stelt aan onze antwoorden, qua complexiteit en duurzaamheid.

Gain als werkgever

Werken bij Gain is even veelzijdig als uitdagend en draagt bij aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om te voldoen aan jouw persoonlijke behoeften, bepaal je bij Gain grotendeels zelf jouw voorwaarden. Vind je salaris belangrijk maar vakantiedagen belangrijker? Werk je liever 32, 36 of 40 uur? Vind je thuiswerken belangrijk? Wil je een leaseauto of regel je liever je eigen vervoer met een persoonlijk budget?

Onze kernwaarden

Menselijke maat
Medewerkers zijn ons belangrijkste bedrijfskapitaal. Zij zijn onze ambassadeurs bij klanten en daarbuiten. Samen werken wij iedere dag aan het creëren van een sfeer waarin iedereen zich erkend voelt en kan groeien - nu en in de toekomst. We zijn open en eerlijk naar elkaar en houden van korte lijnen. Persoonlijke aandacht staat voorop binnen Gain.

Klantgericht
Bij Gain staat de klant centraal. Wij ondersteunen onze klanten met de voor hun optimale oplossing. Expertise, open en persoonlijke communicatie en het nakomen van afspraken maken van Gain een deskundige en betrouwbare partner. Dit zijn cruciale voorwaarden voor de langlopende relaties die wij onderhouden met onze klanten.

Innovatie
Onze passie voor industriële automatiseringstechniek vormt het kloppend hart van Gain. Wij delen de drive om te innoveren en maken met onze oplossingen dagelijks het verschil. Samen met onze partners leveren wij onze bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van leven binnen en buiten Nederland.

Past de vacature van Hardware Engineer goed bij jou? Dan horen we graag van je!

Voel je vrij om contact op te nemen met Karin Dijkstra of solliciteer direct op één van onze vacatures via de vacaturepagina. Je kunt je sollicitatie ook sturen naar recruitment@gain.nl.

Logo Gain Automation Technology
Vacatures Hardware Engineer