Testimonial

Werk loopbaan begon bij Industriële Automatisering en nu ben ik terug in het vakgebied

Image

Na mijn opleiding ben ik gestart bij een bedrijf die gespecialiseerd was in projecten voor industriële Automatisering. Deze periode heb ik als zeer prettig ervaren. Hoewel ik hierna veel ervaring opgedaan in diverse branches zoals utiliteit, calculator en scheepsvaart, heb ik vorig jaar de balans opgemaakt en mijzelf afgevraagd waar ik de afgelopen jaren het meest gelukkig van werd. Mijn ervaring bij mijn eerste baan sprong eruit.

Dit leidde tot mijn zoektocht naar een bedrijf die mij dit opnieuw kon bieden. Bij Gain Automation Technology voelde ik direct dat ik weer thuis was in de industriële Automatisering.

Mijn eerste opdracht was het opzetten van een nieuwe uien sorteer lijn, volgens een specifieke opzet die als prototype kan dienen voor toekomstige projecten. Dit verliep succesvol en de opdrachtgever is zeer tevreden met het resultaat. Nu kunnen ze snel nieuwe projecten opzetten door delen van het prototype te kopiëren en aan te passen met kleine wijzigingen. Het tweede project heb ik dan ook binnen een zeer korte tijdslimiet gerealiseerd.

Na vier maanden bij Gain heb ik nog niet alle collega’s leren kennen, maar wel mijn directe hardware collega’s. Het zomeruitje bood de gelegenheid om met veel collega’s en hun partner te spreken, wat mijn vrouw en ik als zeer aangenaam  hebben ervaren.

Waarom ik voor Gain heb gekozen? De gesprekken voor mijn indiensttreding waren zeer aangenaam. Gain gaf mij het gevoel dat ze mijn wens om terug te keren naar de industriële automatisering serieus namen. Daarnaast biedt Gain een breed scala aan mogelijkheden en kan ik bij verschillende opdrachtgevers geplaatst worden, waardoor ik mijn kennis verder kan uitbreiden.

Pedro, Senior Hardware Engineer

Geplaatst: november 2023

Heeft deze testimonial je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image