Testimonial

Selim: “Verbeteren doen we met Gain.”

Image

Selim Mete, Unit manager Quaker Oats PepsiCo

“Verbeteren doen we met Gain”

“Als onderdeel van PepsiCo maken wij in onze fabriek in Rotterdam Quaker ontbijtgranenproducten. PepsiCo is een van de grootste producenten van fast moving consumer goods ter wereld, en wij zijn de enige in de Benelux die Quaker Cruesli® ontbijtproducten produceren. Voor kleine verbeteringsprojecten huren wij bij GAIN al jaren engineers in. Daarnaast helpt GAIN ons ook grote projecten te realiseren.

Wij zijn heel tevreden over hun dienstverlening. Ze denken mee, stellen oplossingen voor en zijn transparant en flexibel in de uitvoering. Doordat ze onze systemen goed kennen, kunnen ze snel een raming maken hoeveel bepaalde werkzaamheden gaan kosten. Ik kan hierdoor snel beslissen of dit haalbaar is.

Afgelopen jaar hebben we met GAIN een OEE-systeem opgezet om inzicht te krijgen in de prestaties op verschillende KPI’s. Daarnaast heeft GAIN een studie gedaan naar onze verdere automatiseringsplannen in de fabriek en een Risk Report opgesteld. Ook voor ons wordt data steeds belangrijker. Door data te visualiseren en analyseren kunnen wij verbeteringen opstarten in ons productieproces. GAIN is hierin een belangrijke partner voor ons. Ze hebben veel kennis van deze materie. Als het gaat om automatisering is GAIN een van de eerste namen die bij ons opkomen. Ze zijn snel, kunnen altijd mensen leveren en zijn ook buiten kantooruren bereikbaar.”

Heeft deze testimonial je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image