Training

Persoonlijke effectiviteit, communicatie en samenwerking

Image

Wil jij met behulp van de kleurentaal van Insights Discovery jouw persoonlijke effectiviteit, communicatie en samenwerking verbeteren? En lijkt het je wat om zo meer inzicht te krijgen in je eigen en andermans persoonlijkheid? Dan is de training Persoonlijke effectiviteit, communicatie en samenwerking iets voor jou.

In deze training ga je op basis van de kleurentaal van Insights Discovery aan de slag met de thema’s persoonlijke effectiviteit, communicatie en samenwerking. De kleurentaal van Insights Discovery is gebaseerd op het persoonlijkheidsmodel van psycholoog Carl Gustav Jung, dat als norm geldt voor het verkrijgen van meer inzicht in je eigen en andermans persoonlijkheid. Waarom doet iemand zoals hij doet? Wat is de reden dat zij zo communiceert?

Jungs typologie geeft jou een goed beeld van je eigen gedragsstijl. Hiermee ontwikkel je vervolgens effectieve strategieën voor je interacties met klanten, collega’s, leveranciers en zelfs met je partner, familie en vrienden. Je leert meer over je kwaliteiten en valkuilen. Zo kun je met meer impact reageren op de wensen en behoeften van je omgeving. Als je weet wat mensen beweegt, speel je daar gemakkelijker op in. Move along to lead! Zo beïnvloed je onbewust ieder gesprek.

Voor wie?
De training is bedoeld voor iedereen die aan de hand van Insights Discovery meer inzicht wil krijgen in zijn of haar eigen en in andermans persoonlijkheid. Iedereen kan meedoen met deze training. Wel is het prettig als je beschikt over een hbo werk- en denkniveau.

Wat is het resultaat?
Na afronding van deze training ben jij bekend met de kleurentaal van Insights Discovery en weet je communicatiestijlen te benoemen in kleuren. Je koppelt moeiteloos gedrag aan kleurentypologie en herkent je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Ook herken je gesprekspartners in het kleurenspectrum, kun je anticiperen op basis van de kennis van andermans kleuren en maak je beter contact en verbinding met anderen.

Daarom deze training

  • Handvatten voor een betere persoonlijke effectiviteit, communicatie en samenwerking
  • Jouw eigen Insights Discovery profiel
  • Meer inzicht in je eigen en andermans persoonlijkheid
  • Veel aandacht voor de praktijk
  • Oefenen met een acteur
  • Eendaagse training

Programma
In deze training leer je alles over de kleurentaal van Insights Discovery. Aan de hand hiervan krijg je een goed beeld van je eigen gedragsstijl, kwaliteiten en valkuilen en ga je effectieve strategieën ontwikkelen voor je interacties met anderen. Voorafgaand aan de training ontvang je een vragenlijst met stellingen. Door deze te vergelijken creëer je jouw persoonlijke profiel. Hiermee gaan we in de training aan de slag.

In de training maken we gebruik van verschillende werkvormen, zoals een rollenspel, simulaties, gespreksoefeningen en groepsoefeningen. Bij het tweede deel van de training is bovendien een acteur aanwezig.

Certificering
Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Praktische informatie

  • Duur van de training: 1 dag
  • Investering: inclusief een Insights Discovery profiel ter waarde van € 195,-
  • Prijzen zijn exclusief btw

Wil jij met de kleurentaal van Insights Discovery jouw persoonlijke effectiviteit, communicatie en samenwerking verbeteren? Schrijf je dan nu in.

Beschikbare datums

Datum

Tijd

Locatie

Dagen

Kosten

28/11/2023
09.00 - 17.00 uur
Gorinchem
1
€ 945,-
Inschrijven

Deel deze training:

Vragen? Dan horen we graag van je!

Voel je vrij om contact op te nemen met Marcel Steijger voor vragen en/of meer informatie. Weet je het al? Schrijf je dan snel in via de button in het rooster.

Image
Image