Blog

Industriële revolutie: samen zijn we groot!

Logo Gain Automation Technology

Voor onze klanten mogen wij (als Gain zijnde) de meest uiteenlopende uitdagingen aangaan. Dankzij onze specialistische kennis zijn we hier goed toe in staat. Binnen de aangekondigde vierde industriële revolutie wordt deze specialistische kennis geïntegreerd in een totaal oplossing. Op zich niets nieuws, doen we toch al jaren? Klopt; echter de reikwijdte van oplossing was vaak beperkt tot de eigen productie unit, lijn of plant. Op basis van het Internet der Dingen (ofwel ‘Internet of Things’) wordt deze reikwijdte sterk vergroot. Dit opent mogelijkheden voor Gain. Tijdens de themabijeenkomst van 11-oktober-2016 mag ik samen met Martijn Verstreepen van the Infomation Lab dit toelichten.

Het gaat binnen Big Data niet om de grootte maar wat je er mee doet! Een klant heeft dit mooi verwoord: “Industrie 4.0 is voor mij Story Telling van Productie informatie.” Voor mij een leuke uitdaging om allerlei moderne buzz-woorden toe te lichten in concrete toepassingen, zodat deze aanspreken voor alle collega’s. Deze collega’s zitten boven op de productie data, samen kunnen we deze data omzetten in adequate acties. Acties waarop klanten verbeterprojecten kunnen versnellen en hierdoor productiecapaciteit kunnen verhogen en kosten kunnen verlagen.

Mocht je meer willen weten over Industrie 4.0 en het belang van informatie en data, schroom dan niet om contact op te nemen met Gain!

Heeft dit blog je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image