Blog

Groeien!

Logo Gain Automation Technology

Momenteel ben ik werkzaam bij een bedrijf dat complete kwekerijen ontwerpt en bouwt. Dit is in de breedste zin van het woord, het bouwen van de kas zelf, de klimaatregeling en het intern transport. Het is een bedrijf waar veel disciplines samenkomen die het met elkaar mogelijk maken om planten beter en efficiënter te laten groeien.

Zelf ben ik werkzaam op de afdeling software engineering voor de intern transportsystemen. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en het in bedrijf stellen van nieuwbouwprojecten en aanpassingen\uitbreidingen in bestaande kwekerijen.

De groei van planten staat in een kwekerij centraal, maar in de software ontwikkeling kunnen we ook groeien, in de zin van “beter worden”. Dit geldt voor de software, maar evengoed voor de programmeur. In de huidige opdracht heb ik ook een aandeel in de groei van de software. Door kennis en ervaringen, ook vanuit andere sectoren, toe te passen kunnen we met elkaar de software beter maken. Ook als programmeur groei ik in deze opdracht. Enerzijds door het leren van nieuwe systemen en technieken, anderzijds door het overdragen van kennis en communiceren met collega’s en klanten.

Mark van Dijk
Control Engineer, Gain West

Heeft dit blog je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image