Nieuwsberichten

EuroSort lanceert project voor efficiënter ontwerpproces in Eplan

Image

EuroSort lanceert project voor efficiënter ontwerpproces in Eplan

EuroSort, een toonaangevende speler op het gebied van sorteertechnologie, kondigt een belangrijk project aan ter verbetering van het ontwerpproces in Eplan. Met als doel het stroomlijnen van de productie en ontwerpstructuur, gaat EuroSort over van Engineer-to-Order (ETO) naar Configure-to-Order (CTO). Dit vraagt om een grondige herziening van de product-, ontwerp- en organisatiestructuur, met een specifieke focus op de electrical engineering afdeling.

Het project, dat de naam ‘Functioneel Tekenen’ draagt, beoogt een duidelijk beeld te schetsen van de beoogde eindsituatie en de benodigde stappen om daar te komen.

Doelen van het project:

  • Inventarisatie van de huidige tekenstijl en inrichting in EPLAN
  • Een diepgaande analyse van de bestaande tekenstijl en de huidige configuratie van Eplan om inzicht te verkrijgen in de huidige status van het ontwerpproces.

Het project ‘Functioneel Tekenen’ wordt geleid door Gain Flexer Consultant/Adviseur Sander met uitgebreide ervaring in het optimaliseren van ontwerpprocessen in Eplan. Deze expert zal nauw samenwerken met de interne teams om de gestelde doelen te behalen en EuroSort naar een efficiënter ontwerpproces te leiden.

EuroSort kijkt vol vertrouwen uit naar de resultaten van dit project en is ervan overtuigd dat de geplande veranderingen de organisatie nog competitiever en innovatiever zullen maken in de snel evoluerende markt van sorteertechnologie.

Voor Gain een uitgelezen kans om te laten zien wat voor kennis wij in huis hebben op hardware engineeringsvlak.

Geplaatst: november 2023

 

Heeft dit bericht je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image