Testimonial

Coen: “Via Gain Flex kon ik starten als ondernemer.”

Image

“Via Gain Flex kon ik starten als ondernemer.”

“Ik heb altijd gezegd dat ik op m’n 35ste voor mezelf wilde beginnen. Nadat ik een jaar bij Gain in dienst was geweest, heb ik begin 2022 mijn eigen bedrijf opgericht: CTS Automation. CTS staat voor ‘Connecting the Sources’. Ik praat graag met mensen en vind techniek leuk. Die twee bronnen verbind ik met elkaar.

Gain stond er positief tegenover om op deze manier verder samen te werken en had ook meteen een opdracht voor mij. Inmiddels werk ik via Gain Flex al voor de tweede klant als flexkracht. Ik doe momenteel voor een industrieel automatiseerder de hardware engineering voor een machine die papieren bakjes maakt. Omdat ik in de regio Eindhoven woon werk ik vanuit huis. Binnenkort ga ik voor een industrieel automatiseerder aan de slag met een keersluis. Mijn vader doet hiervoor de projectleiding. Pa had vroeger zelf een bedrijf en vond het leuk om bij mij in dienst te komen. We trekken nu samen op.

Als beginnend ondernemer heb ik nog geen uitgebreid netwerk. Door de samenwerking met Gain Flex hoef ik mij niet druk te maken om acquisitie. Hierdoor kan ik mij volledig richten op wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Ik krijg projecten die aansluiten bij mijn niveau en ambitie. Met Rob Maas, de unitmanager van Gain Flex, kan ik over alles open praten. Als ik zelf een klant heb, houdt hij daar rekening mee. Ik vind deze manier van samenwerken ideaal om mijzelf verder te ontwikkelen en zowel Gain Flex als de eindklant verder te helpen. Je kan elkaar alleen maar versterken.”

Coen van der Burgt, hardware engineer

Heeft deze testimonial je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image