Nieuwsberichten

Trainingsrooster 1e helft 2023

Image

2022 ligt bijna achter ons, dus is het weer tijd om vooruit te kijken naar 2023 en te investeren in kennis.

Hierbij is het van belang dat je op de hoogte blijft van de laatste technieken en innovaties zodat je als engineer veelzijdig inzetbaar bent. Maar ook het behouden van een goede concurrentiepositie, medewerkerstevredenheid en werkplezier zijn belangrijke elementen voor het volgen van training.

Dus, wil jij persoonlijke groei, efficiënter werken, hogere kwaliteit van werk met minder fouten? Of wil je als bedrijf de volgende stap maken door jouw medewerkers flexibel in te zetten?

Dan heeft Gain Academy de trainingen, die jou of jouw medewerkers naar een hoger niveau brengen. Of je nu werkzaam bent in de machinebouw, voedingsmiddelen, farmacie, chemie, procesindustrie of infra, er is altijd wel een passende training die je als PLC-, software- of hardware engineer kunt volgen.

In 2023 staan er meerdere ‘must-have’ trainingen op het programma van Gain Academy. Benieuwd welke? Klik hier voor ons trainingsrooster. Kijk voor meer informatie op de websitepagina van Gain Academy. Bij vragen kan je terecht bij Marcel Steijger, 06-15454681 of academy@gain.nl.

PS Kijk ook eens naar de nieuwe training Gestructureerd programmeren van PLC’s volgens PackML.

Heeft dit bericht je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image