Blog

Raamovereenkomst Gain en Itsme

Logo Gain Automation Technology

Itsme Industrial Automation opleidingen is het kennis- en trainingscentrum op het gebied van Industriële Automatisering van de itsme-organisatie. Nieuwe systemen vereisen nieuwe vaardigheden, dus is het van belang om Engineers voortdurend te blijven trainen.

itsme heeft voor het geven van trainingen aan medewerkers van hun klanten de hulp ingeroepen van Gain. itsme heeft eigen trainers in dienst, echter door de enorme groei aan cursusaanvragen is er behoefte aan extra capaciteit binnen het trainersgilde ontstaan. Klaas de Vos (Manager Industrial Automation bij itsme en oud-collega van Rob Maas), heeft derhalve verzocht om een samenwerking tussen Gain en itsme Industrial Automation, om met de inzet van Gain’s kennis en kunde in de behoefte aan extra trainers te kunnen voorzien.

Rob Maas (Account Manager Gain Zuidoost B.V.) heeft de eerste contacten gelegd en heeft samen met Marcel Steijger (Training Manager bij itsme Industrial Automation) en Otto Bouman (Unit Manager/ Eigenaar Gain Projects) een raamovereenkomst uitgewerkt. De samenwerking bestaat uit het geven van trainingen, in eerste instantie op het gebied van Siemens S7. De basislocatie voor het verzorgen van een training is op een locatie van itsme in Nederland. Het kan echter ook voorkomen dat er een training op een andere locatie wordt gegeven, bijvoorbeeld bij een klant van itsme.

Voor Gain is dit een mooie kans om zich ook op dit segment te kunnen onderscheiden als partner binnen de Industriële Automatisering.

Heeft dit blog je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image