Nieuwsberichten

Bijzondere teambuilding voor Gain West

Image

Ieder jaar wordt er een teambuildingsuitje georganiseerd voor en door de mensen van Gain West. Op zaterdag 22 juni was het weer zover. Dit jaar was het plan om nog verder ‘out of the box’ te denken, waarbij het onderwerp ‘een goed doel’ aan bod is gekomen. Stiekem toch een moeilijk onderwerp.
Juist omdat het aangaan van nieuwe activiteiten goed is voor de ontwikkeling van de mens, zijn er veel aanmeldingen binnengekomen. Er is contact ontstaan met Syndion, waarna de keuze is gemaakt om te gaan zwemmen. Maar: wat heeft zwemmen met een goed doel te maken?

Het antwoord op de vraag is simpel: Syndion is een opvang voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijk beperking. De kinderen van de zaterdagopvang hebben al heel lang één grote wens: zwemmen!
Vanwege het aantal vrijwilligers dat daarvoor nodig is, was het helaas nog niet gelukt om deze wens te vervullen. Dankzij de vele aanmeldingen voor onze teambijeenkomst is het nu wel gelukt om de wens van 13 kinderen(!) in vervulling te laten gaan.
Na alle waterpret is er afscheid genomen van de groep waarbij wij een presentje kregen in de vorm van tekeningen, gemaakt door alle kinderen.

Na het zwemmen zijn we gezamenlijk teruggegaan naar kantoor om een quiz te doen. Als afsluiter van de dag vond er een heerlijke barbecue plaats, waarbij iedereen heeft genoten van het eten en het goede weer.

Heeft dit bericht je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image