Nieuwsberichten

Terugblik op de gratis workshop PackML

Image

Op woensdag 12 juni vond de gratis workshop over PackML plaats op onze locatie in Gorinchem. We verwelkomden een enthousiaste groep engineers die allemaal wilden leren hoe PackML hen kan helpen bij het programmeren van besturingssoftware voor machines. De workshop, die werd gegeven door onze collega Marco Conrads, gaf de deelnemers inzicht in hoe deze industriestandaard een gestructureerde aanpak biedt voor de toenemende complexiteit en automatisering van machines en groeiende hoeveelheid belangrijke data.

De opkomst bij de workshop was uitstekend en de deelnemers waren zeer betrokken. Na de workshop was er een informele afsluiting onder het genot van een lekkere pizza. Dit gaf de deelnemers de gelegenheid om na te praten, ervaringen uit te wisselen, te netwerken en aanvullende vragen te stellen.

Ben je ook geïnteresseerd in PackML en wil je meer weten over hoe je deze kunt toepassen? Je kunt je nog inschrijven voor de driedaagse training PackML in september, waarin we nog meer in detail zullen treden en praktijkgerichte oefeningen zullen aanbieden.
Mis deze kans niet om je kennis verder te verdiepen en je vaardigheden te verbeteren. Schrijf je snel in en verzeker jezelf van een plek! https://lnkd.in/eufU7pMe

Heb je de workshop van 12 juni gemist? Op 4 september wordt deze workshop nogmaals gegeven op ons kantoor in Drachten. https://lnkd.in/eEnNhvNj

 

Heeft dit bericht je geïnspireerd?

Wil je werken bij Gain of weten of wij ook jou kunnen helpen bij jouw verbetertraject? Neem gerust contact met ons op.

Logo Gain Automation Technology
Image