Training

Masterclass Prediation®

Image

Wil jij jouw samenwerkingsrelaties verbeteren? En wil je verwachtingen tijdig managen om te zorgen voor meer rust in de organisatie? Dan is de masterclass Prediation® iets voor jou.

Prediation® staat voor preventieve mediation en wordt ingezet om tijdig in te grijpen bij spanningen. Met Predation spreek je verwachtingen uit om teleurstellingen, frustratie en conflicten te voorkomen. Dit zorgt voor rust in de organisatie en bespaart kosten op de langere termijn. Preventief en volgens een beproefde methodiek leggen we verwachtingen, intenties en doelstellingen in de samenwerking vast. Hoe steviger de samenwerking is doorgesproken, hoe beter je elkaar begrijpt en kan meebewegen met elkaar bij veranderende omstandigheden.

Deze masterclass is bijvoorbeeld een aanrader wanneer jij onrust in de werkrelatie ervaart bij stilstand, meerwerk of veranderende omstandigheden, wanneer je het vaak ziet misgaan in de onderlinge communicatie en de wederzijdse verwachtingen of wanneer je escalaties of destructieve conflicten wilt voorkomen. Ook als je binnen de techniek relatiegericht wilt samenwerken, vanaf het begin goed verwachtingen met elkaar wilt managen en als je wilt leren hoe je met andere soort afspraken een stevige samenwerking kunt inrichten en behouden is Prediation® mogelijk interessant voor je.

Voor wie?
Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die in multidisciplinaire teams werkt en wil kennismaken met Prediation®. Iedereen kan deelnemen aan deze masterclass. Bij voorkeur beschik je over een hbo werk- en denkniveau.

Wat is het resultaat?
Deze masterclass biedt jou de benodigde tools om met Prediation® aan de slag te gaan. Je ervaart stevige relationele contracten aan de voorkant. De keten van samenwerking en gedrag bij alle disciplines wordt glashelder waardoor succes geen toeval is. Kortom: met de juiste techniek, bijpassend gedrag en alertheid op de omgeving vergroot je jouw projectsucces.

Daarom deze masterclass

 • Kennismaking met Prediation®
 • Glasheldere keten van samenwerking en gedrag bij alle disciplines
 • Succesvolle projecten door de juiste techniek, bijpassend gedrag en alertheid op de omgeving
 • Alle belangrijke informatie in één masterclass

Programma
Tijdens de masterclass leer jij alles over Prediation® en de mogelijkheden die dit biedt. We besteden onder meer aandacht aan de onderwerpen:

 • Wat is Prediation®?
 • De meerwaarde van Prediation® in projectmanagement en maakindustrie
 • Hoe stel je de samenwerkingsrelatie centraal?
 • Preventief verwachtingsmanagement
 • Ontwikkelen van een partnershiprelatie (in plaats van klant-leverancier)
 • Relationeel contracteren voor een optimale samenwerking

Praktische informatie

 • Duur van de training: 1 dagdeel
 • Prijzen zijn exclusief btw

Wil jij aan de slag met Prediation®? Schrijf je dan nu in.

Beschikbare datums

Datum

Tijd

Locatie

Dagen

Kosten

14.00 - 17.00 uur
Op aanvraag
1
€ 365,-
Inschrijven

Deel deze training:

Vragen? Dan horen we graag van je!

Voel je vrij om contact op te nemen met Marcel Steijger voor vragen en/of meer informatie. Weet je het al? Schrijf je dan snel in via de button in het rooster.

Image
Image