Want er valt nog zoveel te
winnen

Gain Automation Technology is in 2009 in Gorinchem opgericht als leverancier van oplossingen en diensten op het gebied van industriële en technische automatisering. Inmiddels mag Gain met vier kantoren en ruim 100 ingenieurs in vaste dienst veel Nederlandse machinebouwers en productiebedrijven tot haar klantenkring rekenen.

Visie & Missie

Vraagstukken in de markt voor industriële automatisering worden steeds complexer. Dat vraagt intelligentie aan aanbiederszijde. Tegelijkertijd neemt het kennisniveau aan klantzijde af en de eisen toe. De markt vraagt kortere doorlooptijden, hapklare oplossingen en veel support. Partijen die hierin kunnen voorzien, staan op voorsprong.

Gain wil de maak- en productiesector in Nederland een groei-impuls geven met uitgekiende industriële automatiseringsoplossingen.

Cultuur

Gain werkt aan een bedrijfscultuur waarin betrouwbaarheid, openheid en menselijke maat vanzelfsprekend zijn.

Want je voelt je prettig als je kunt bijdragen aan het succes van je eigen organisatie en die van de klant. Dan moet je wel in je kracht kunnen komen.

Ons team

Wie zijn de mensen achter Gain?

Hans Mosselman

Hans Mosselman

Directeur Gain Automation Technology

Oprichter en drijvende kracht achter Gain. Ondernemer met een passie voor mensen en techniek. Zelf jarenlang besturings- en informatiesystemen ontwikkeld voor machinebouwers en productiebedrijven. Sinds 1995 directeur/eigenaar van achtereenvolgens Procos Engineers & Consultants en Gain Automation Technology.

Mark Kuiper

Mark Kuiper

Manager Gain Noord

Managing partner van Gain en verantwoordelijk voor regio Noord, met een technische achtergrond en ervaring in projectleiding en commercie.

Vanuit de passie voor Automation gedreven om de Nederlandse industrie concurrerend te houden en engineers uit te dagen om te excelleren in hun vakgebied.

Dick van Beest

Dick van Beest

Manager Gain West

Managing partner van Gain en verantwoordelijk voor de regio West.

Samen succesvol automatiserings-oplossingen realiseren.

Arnold de Goederen

Arnold de Goederen

Manager Gain Zuidoost

Managing partner van Gain en verantwoordelijk voor de regio Zuidoost. Entrepreneur & engineer. Mensen-mens. Inhoudelijke automatiseringskennis vanuit zijn engineeringsachtergrond, via verbreding naar winst & verliesverantwoordelijkheid voor een complete business unit.

Otto Bouman

Otto Bouman

Manager Gain Projects

Mede-oprichter en managing partner van Gain en verantwoordelijk voor Gain Projects.
Inhoudelijk technische ervaring met zowel hardware als software engineering en als projectmanager jarenlang complexe projecten begeleid.

Marco Conrads

Marco Conrads

Technisch Manager Gain Projects

Technisch manager en naast Otto Bouman managing partner van Gain Projects. Pakt graag technische uitdagingen aan. Oplossend gericht. Veel inhoudelijke vakkennis opgedaan door vele jaren ervaring in projecten voor de machinebouw, procesindustrie en productontwikkeling.

Rob Maas

Rob Maas

Manager Gain Flex

Managing partner van Gain en verantwoordelijk voor de unit Gain Flex. Ondernemend, begrijpt de techniek. Inhoudelijke vakkennis vanuit zijn technische achtergrond, via verbreding naar winst & verliesverantwoordelijkheid voor een complete business unit.

Theo Wijma

Theo Wijma

Senior Accountmanager Gain Noordoost

Als Senior Accountmanager verantwoordelijk voor regio Noordoost. Met besturingstechniek als achtergrond en ruime sales ervaring aanwezig in het realiseren van uitdagende operationele automatiseringsoplossingen.
Mijn passie is intensief samenwerken met klant en collega om diens doelstellingen en ambities te bereiken.

Marcel Steijger

Marcel Steijger

Training Manager Gain Academy

Verantwoordelijk voor de unit Gain Academy. Vanuit mijn passie voor opleiden én industriële automatisering gedreven om een breed aanbod van praktische en professionele trainingen te faciliteren.

A successful team beats with one heart

Units en kantoren

Gain Automation Technology heeft vijf business units van waaruit de oplossingen en diensten aan de klant worden geleverd: Gain West, Gain Noord, Gain Zuidoost, Gain Noordoost en Gain Projects.

Gain West, Noord, Noordoost en Zuidoost leveren het hele scala aan diensten aan de klant. Voor werkzaamheden onder regie van de klant, waaronder resident engineering, hebben zij zelf professionals in dienst.

Voor fixed-price-projecten en service vallen zij terug op Gain Projects. Gain Projects voert fixed-price-projecten uit voor en verzorgt service aan klanten van de regiovestigingen van Gain. Zij heeft daarvoor projectleiders en ontwikkelaars in vaste dienst. Daarnaast zijn professionals van Gain Noord, West, Noordoost of Zuidoost waar nodig betrokken bij de projecten vanwege hun kennis van het proces en de systemen van de klant.

Als opdrachtgever heeft u altijd één aanspreekpunt, namelijk uw accountmanager in de regio.

Gain West en Projects werken vanuit het kantoor in Gorinchem, Gain Noordoost vanuit Drachten, Gain Noord vanuit Amersfoort en Gain Zuidoost vanuit Best.

Administratieve informatie

Gain Automation Technology b.v.
KvK-nummer: 30268931
BTW-nummer: NL8211.84.398.B01

Gain West b.v.
KVK-nummer: 30268933
BTW-nummer: NL8211.84.337.B01

Gain Projects b.v.
KvK-nummer: 30268969
BTW-nummer: NL8211.89.517.B01

Gain Noord b.v.
KvK-nummer: 54651093
BTW-nummer: NL8513.87.160.B01

Gain Noordoost b.v.
KvK-nummer: 77399471
BTW-nummer: NL8609.95.999.B01

Gain Zuidoost b.v.
KvK-nummer: 54609275
BTW-nummer: NL8513.70.536.B01

Benieuwd waar u kunt winnen?

Gain helpt u graag bij de verbetering van productiebesturingen en procesautomatisering.
Neem vrijblijvend contact op met ons op via e-mail of telefoon.

Gain Automation Technologiey

Er valt nog zoveel te winnen.

© 2020 Gain Automation Technology