De mensen achter Gain

ir. Hans MosselmanFounding Partner

Ir. Hans Mosselman, oprichter en eigenaar van Gain Automation Technology, is in 1986 na zijn studies Elektrotechniek in Delft en Informatica in Utrecht gestart als programmeur van besturingssoftware voor systemen in de offshore en olie- en gasindustrie. Na enkele jaren voor bedrijven als HBG, Imtech en CAE (later Ordina) te hebben gewerkt, is hij in juni 1995 begonnen met Procos Engineers & Consultants en sindsdien tot aan de verkoop in 2006 directeur/eigenaar van Procos gebleven.

ing. Arnold de Goederen MBAManaging Partner

Ing. Arnold de Goederen MBA, managing partner van Gain en verantwoordelijk voor de regio Zuidoost, is na zijn studie HTS aan de Hogeschool Rotterdam met als specialisatie Industriële Automatisering, gestart bij Unilever om middels een procesautomatiserings- & MES-systeem de margarineproductie te optimaliseren. Vervolgens heeft hij zich bij Amec verder gevormd als software engineer (DCS) voor diverse farmaceutische en voedingsmiddelenbedrijven in binnen- en buitenland en daarna bij Simac Quadcore als SCADA-supervisor. In 1996 is hij bij HVL gestart als projectleider en heeft als entrepreneur binnen HVL succesvol een MES-groep opgericht. Hij werd vervolgens als business unit manager Industriële Automatisering & Informatisering verantwoordelijk voor de vestigingen Eindhoven, Maastricht, Nijmegen en Dordrecht. In 2003 heeft hij zijn MBA behaald om zijn financiële en marketingvaardigheden kracht bij te zetten. Vanaf 2007 heeft hij succesvol gebouwd aan de vestigingen van Imtech Automation Solutions in Zuid-Nederland om met zijn team de productie van zijn klanten efficiënter en effectiever te maken.

ing. Dick van BeestManaging Partner

Ing. Dick van Beest is in 1993 gestart als E&I Engineer bij NEM voor het ontwerpen van elektrische,  instrumentatie- en procesautomatiseringssystemen voor warmtekrachtinstallaties. In 1997 is hij bussiness unit verantwoordelijk geweest bij Total Loop Management voor de vestigingen Rotterdam en Apeldoorn. In 2004 is hij, na de overname door Procos Engineers & Consultants, bij Procos als business development manager commercieel actief geweest voor het volledige werkgebied van industriële automatisering voor diverse branches.

ing. Otto BoumanManaging Partner

Ing. Otto Bouman, één van de twee managing partners van Gain Projects voerde als control engineer, lead engineer en later als projectleider gedurende vijftien jaar projecten uit voor bedrijven als Philips Lighting, Akzo Nobel Coatings, Stork BP&L, SC Johnson en TNO. Otto is specialist in machinebesturing, machineveiligheid en CE Markering.

ing. Marco ConradsManaging Partner

Ing. Marco Conrads, naast Otto Bouman ook managing partner van Gain Projects heeft ruim vijftien jaar ervaring met machinebesturing, softwareontwikkeling en databases voor bovenliggende applicaties. Hij deed projecten voor Shell Amsterdam, Philips Lighting, Stork Food & Dairy Systems, KEMA en TDC Kampen. Daarnaast was hij ook betrokken in productontwikkeling voor CSi.

ir. Mark KuiperManaging Partner

Ir. Mark Kuiper, managing partner van Gain en verantwoordelijk voor de regio Noord, is na zijn studie Elektrotechniek in Delft met als specialisatie Meet- en Regeltechniek, altijd werkzaam geweest in de proces- en productieautomatisering. Hij heeft zowel voor een ingenieursbureau als voor productiebedrijven projecten uitgevoerd en is vanaf 1999 commercieel actief geweest voor Turnkiek. Daarna is hij business unit verantwoordelijk geweest voor Imtech Automation Solutions. Hij heeft actief gebouwd aan de ontwikkeling van MES en het beschikbaar maken van nieuwe thema’s en technologie voor klanten om hen als partner te kunnen blijven ondersteunen in het continu optimaliseren van hun processen.

Medewerkers

Gain werkt aan een bedrijfscultuur waarin betrouwbaarheid, openheid en de menselijke maat vanzelfsprekend zijn.

Gain tracht de maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van werk en inkomen zodanig  te volgen dat zij haar medewerkers steeds het beste kan bieden voor wat betreft beloning, secundaire arbeidsvoorwaarden, werktijden, voorzieningen rond de werkplek en ontwikkelingsmogelijkheden.