Uitnodiging Machinebouw event 2019

Graag nodigen we u van harte uit voor het Machinebouw event op dinsdag 3 december 2019 in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens onze presentatie nemen we u mee in een virtuele validatie van een mechatronisch ontwerp.

Met behulp van simulatie laten we zien hoe een mechatronisch ontwerp virtueel tot leven komt. Zo valideren we de werking van het concept. Op deze manier kunnen we met meerdere disciplines het ontwerp verder uitwerken. Naast de mechanische engineering kunnen zo ook elektro- en software engineering vroeg betrokken worden bij het ontwerpen van een nieuw deel van de machine. Dit verkort de doorlooptijd van een project sterk, doordat iedereen eerder aan de slag kan en fouten in het ontwerp eerder ontdekt worden. Ook voor software engineers is deze manier van ontwikkelen een grote vooruitgang, doordat zij eerder in het proces betrokken worden. Verder kunnen zij hiermee de besturingssoftware al snel testen tegen een functioneel model.

Bezoek onze stand (22) en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw situatie.

Datum:                  dinsdag 3 december 2019
Tijd:                        09.00 uur – 17.30 uur
Lezing Gain:       16.00 uur – 16.25 uur
Locatie:                 1931 Congrescentrum, Oude Engelenweg 1 te ’s-Hertogenbosch
Toegang:               kosteloos via de onderstaande uitnodigingslink of relatiecode
Aanmelden:        uitnodigingslink of gebruik de unieke relatiecode MB34871

Meer informatie over het Machinebouw event leest u op: https://fhi.nl/machinebouwevent/

Wij verwelkomen u graag!

[/