Gain werkt aan veiligere machines

Bij een drankenproducent is Gain betrokken bij een aantal projecten die betrekking hebben op het veiliger maken van de verpakkingslijnen.

Hierbij zijn wij betrokken bij het bepalen van SIL/PL levels, ontwerpen wij noodstopcircuits en zijn wij betrokken bij het opstellen van LOTO-procedures. Een LOTO-procedure is de veiligheidsprocedure die wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat installaties en machines veiliggesteld worden en niet meer opgestart kunnen worden voor de afronding van het onderhoud, een storing of een calamiteit.  Daarnaast worden we betrokken in diverse nieuwbouw-/renovatieprojecten voor het opstellen van conceptuele ontwerpen, kostenramingen en omschrijvingen voor de uitvraag naar toeleveranciers, de uitvoering van basic- en detailengineering en het uitwerken van tekeningenpakketten.

[/