Gain ontwerpt elektrotechnische installaties voor leggen elektrakabels in zee.

Gain realiseert detail hardware engineering van elektrotechnische installaties aan boord van een schip dat elektrakabels legt ten behoeve de aanleg van windmolenparken.

Gain houdt zich bezig met het ontwerpen van de diverse elektrotechnische installaties en werkt in EPLAN de complete tekenpakketten in detail verder uit zodat de mensen in de werkplaats de besturingskasten kunnen bouwen en de monteurs aan boord de installatiewerkzaamheden kunnen uitvoeren. Tevens zoekt Gain aan de hand van de informatie van de verschillende toeleveranciers uit hoe systemen hardwarematig aan elkaar moeten worden gekoppeld. Daarnaast bieden we technische ondersteuning aan andere disciplines en de projectmanager tijdens de uitvoeringsfase van het project.

[/