Opdracht van ’s werelds grootste producent van machines voor de microchip industrie

Vanaf 2012 is Gain betrokken geweest bij de ontwikkeling van de besturing van een belangrijk onderdeel van een nieuwe machine voor deze klant.

Gain is door deze klant gevraagd om de besturing van dit kritische onderdeel, bestaande uit Beckhoff plc gerealiseerd met TwinCat3 en TwinSafe, uit te breiden met uniforme communicatie van de plc naar partners (bijv. hmi) op basis van OPC-UA. Voor meerdere versies dient onderzocht te worden of de nieuwe OPC-UA communicatie qua load en performance de efficiëntie van de machine niet schaad en stabiel kan worden uitgerold.

Een geweldige opdracht bij een terugkerende klant in de high-tech machinebouw sector, waarvan we er van overtuigd zijn dat er meer mooie opdrachten zullen volgen!

[/