7 december a.s. – Machinebouw Event 2017 te Den Bosch.

 

Op donderdag 7 december is het zo ver, het jaarlijkse Machinebouw Event. Maarten Versteeg en Mark Kuiper geven een lezing over plug-and-play in de machinebouw. We delen alvast een tipje van de sluier…

Een machine die zichzelf configureert aan de hand van de modules die u in uw machine opneemt of met elkaar uitwisselt. Hoe kan dat besturingstechnisch gerealiseerd worden? Een plug-and-play-methode, net zoals we gewend zijn bij computers die tegenwoordig randapparatuur automatisch herkennen. Vanuit deze visie en vraag van IMS heeft Gain een oplossing gerealiseerd om dit besturingstechnisch voor elkaar te krijgen. De modules die met I/O en al uitgewisseld worden, worden door de centrale besturing herkend en de besturing herconfigureert zichzelf. Gain en IMS laten in deze lezing zien waartoe een goed modulair concept in staat is.

De aanmelding is geopend! Graag nodigen we u uit om het Machinebouw Event op 7 december te bezoeken. Het event start om 10.00 uur. Gain geeft haar presentatie “Plug-and-Play in de Machinebouw” om 12.00 uur. Zien we u daar? Aanmelden gaat via deze link: https://registration.n200.com/survey/2wrxzxc7hop2o?actioncode=MB46318

[/