PPA-dag 2017 – “Data, het nieuwe goud!”

Op 9 februari is Gain wederom te vinden op het PPA-event van 2017. Behalve de aanwezigheid van onze beursstand, houden we ook een presentatie in samenwerking met The Information Lab.

We verzorgen die dag een presentatie met als onderwerp: “Effectiever en efficiënter produceren op basis van data; Data het nieuwe goud!”.

Om de concurrentie (wereldwijd) aan te kunnen blijven gaan, ligt er voor productiebedrijven continu de uitdaging om kosten te verlagen. Kortom, effectiever en efficiënter gebruik maken van materialen, resources en tijd.

Om hierin de juiste businessbeslissingen te nemen, is adequate informatie absolute noodzaak. Informatie die bovendien automatisch gegenereerd en gevalideerd wordt en binnen uw organisatie gedeeld wordt met de gebruikers via dashboards. Op basis van autorisatie wordt toegang verleend tot het dashboard en kunnen opmerkingen aan de informatie worden toegevoegd. Periodieke rapportage verloopt hierbij geheel automatisch. Vanuit het dashboard is op basis van een aantal muisklikken alle informatie beschikbaar en dit alles volledig webgebaseerd. De optimalisatie van de projecten wordt sneller uitgevoerd, waardoor uw investering snel terugverdiend kan worden. Periodieke en ad-hoc Excel-rapportagestress behoren hiermee tot de verleden tijd: u heeft meer tijd over voor uw echte werk.

Aan de hand van een gerealiseerd OEE-verbetertraject binnen een batchproductieproces, wordt de toegevoegde waarde van KPI-dashboarding en BI-analyse voor uw organisatie toegelicht.

U kunt zich nu nog (kosteloos) aanmelden voor de PPA-dag. Dit gaat gemakkelijk door hier te klikken.

[/