Machinebouw Event 2016 te Nijkerk.

Gisteren werd het jaarlijks Machinebouw Event georganiseerd. Gain had naast haar beursstand, ook een bijdrage aan het event zelf; Dhr. Marcel Vos heeft een goed bezochte lezing gegeven over standaardisatie.

Gain was gisteren aanwezig op het Machinebouw event in Nijkerk.

Marcel Vos gaf een lezing met als thema ‘Standaardisatie levert geld en flexibiliteit op!’. Hierin hebben we toegelicht wat de waarde/het nut is van standaardiseren, wat het oplevert en hoe een traject opgepakt dient te worden om tot een gestructureerde standaard te komen. We hebben ook onze eigen Gain-standaard hier toegelicht. Daarnaast was Gain aanwezig op de beursvloer met een stand om onze dienstverlening en kennis toe te lichten. Maar ook om verder te praten met geïnteresseerden in standaardiseren, in navolging op de lezing van Marcel. Al met al een nuttige dag met leuke en goede gesprekken met zowel bestaande als potentiële klanten. Heeft u de lezing over standaardisatie gemist? Laat het ons weten, we informeren u er graag over!

[/