Themabijeenkomst oktober 2016

In oktober hadden we onze vierde themabijeenkomst. Dit keer ging het over ‘Big Data’. Onze gastsprekers van de avond waren onze eigen medewerker dhr. Paul Janssen, Sr. Technical Consultant, en dhr. Martijn Verstreepen van The Information Lab.

Op onze Themabijeenkomst hebben zij samen aan alle Gain collega’s toegelicht waarom Data het nieuwe Goud is. Paul’s reactie: “Voor mij ’n leuke uitdaging om moderne buzz-woorden toe te lichten in concrete toepassingen, zodat ze aanspreken voor mijn collega’s. Een PLCprogrammeur heeft zeer waardevolle data, maar is zich mogelijk niet bewust van de waarde. D.m.v. visualisatie tijdig trends zien, outliers detecteren en met adequate acties ingrijpen; zo wordt doorlooptijd van verbeterprojecten verkort, productiecapaciteit verhoogd en kosten verlaagd”

[/