Vernieuwing met de AspenTech InfoPlus.21 migratie.

Door de constante ontwikkeling van de techniek, zijn nieuwe onderdelen en/of processen onmisbaar. Paul Janssen, Sr. Technical Consultant, weet hier alles van.

Paul over de AspenTech InfoPlus.21 migratie: “Nieuwe functionaliteit of technische veroudering initiëren een migratieproject. Bestaande functionaliteit blijft behouden en wordt zonder verlies van data overgezet. Op basis van een plan van aanpak heeft Gain voor meerdere klanten met succes de migratie uitgevoerd. Verouderde onderdelen zijn hierbij vervangen (bijv. Setcim/InfoPlus.21 Fortran compensatieroutines). Een nieuwe functionaliteit is geïntroduceerd (KPI-dashboarding, OEE-registratie, Batch Analyse en BI-analyse). Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de nieuwe Web AspenOne Process Explorer.” Wederom een goed praktijkvoorbeeld van een succesvolle migratie!